TV 2 overrasker med specielt live-program juleaften

Skrevet af Julie Møller

22/12/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Normalt ville man aldrig sende live-fjernsyn juleaften, men i år er det det helt rigtige tidspunkt at lave fjernsyn på, siger Peter Toldberg, der er redaktør på programmet.

Dagens topnyheder

Julen bliver anderledes i år for mange. Derfor har TV 2 valgt at gøre noget utraditionelt. Normalt er seertallene på tv meget lave juleaften, men alligevel har kanalen valgt at sende et specielt live-program. Det oplyser TV 2. 

Seerne bliver inviteret ind hos tv-vært Lene Beier og hendes familie bestående af manden Anders, deres to sønner Otto og Arthur, Lenes mor og søster samt familiens hund Bruce Wayne og katten Tandløs. Det sker i programmet 'Juleaften LIVE', der sendes 24. december klokken 20.05. 

Der vil blandt andet blive sunget sange af Lis Sørensen og Søs Fenger, og der vil blive stillet om til en række TV 2-værter, der vil fortælle om deres juletraditioner. 

Alle er inviteret

Instagram inviterer værten Lene Beier også indenfor til juleaften i familiens gule hus i Søvang.

“Julen bliver anderledes i år og vi kan ikke fejre højtiden som vi plejer. Men ingen skal føle sig alene juleaften, så derfor vil jeg gerne invitere jer alle til at “holde jul” sammen med os på TV2 juleaften. Vi sender LIVE hjemme fra vores gule hus i Søvang fra 20.05- 21.30,” skriver hun og uddyber, at det bliver stille og roligt.

Foto: Instagram @lenebeier

“Det bliver ikke nogen fancy julestue eller et stort juleshow med mange mennesker. Vi bliver bare os 4, min mor og min lillesøster og selvfølgelig Bruce Wayne og Tandløs. Undervejs sender bl.a Hjalmar, Lis Sørensen og Søs Fenger julehilsner og synger julesange - og jeg har fået lov til at “stille om” til en række af mine dejlige TV2-kollegaer i løbet af aftenen. Heriblandt Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, Janni Pedersen, Peter Tanev, Claus Holm og Christian, for at høre hvordan aftenen forløber hjemme hos dem i et år, hvor intet er, som det plejer at være.”

Programmet 'Juleaften LIVE' sendes på TV 2 og TV 2 PLAY 24. december klokken 20.05 – 21.30.