TV 2-par måtte akut på skadestuen: Tog turen på hovedet ned

Skrevet af Nicolai Busekist

26 uger siden

|

16/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2-parret måtte en tur forbi skadestuen, fordi deres datter kom til skade.

Dagens topnyheder

Kaspar og Lambang Arianto blev kendt i hele Danmark, da de deltog i og vandt TV 2-programmet 'Sommerdrømme'. Siden da har de hyppigt delt ud af deres liv på de sociale medier, hvor nysgerrige sjæle kan følge med.

Derfor har de også holdt deres følgere opdateret, da de i starten af november blev forældre igen. Det er foregår med hjælp fra en rugemor i USA, hvorfor de har befundet sig på den anden side af Atlanterhavet på det seneste.

Med sig har de naturligvis tvillingerne Java og Atlas. De skal ifølge HER og NU opholde sig i USA, indtil der er kommet styr på pas og øvrige papirer. Når der er styr på dette, er familien på fem klar til at rejse hjem til Danmark igen.

På sin Instagram-story har Kasper også afsløret, at de har haft selskab af hans mor, som har hjulpet familien i de første uger. Hun er dog rejst hjem til Danmark, og kort efter, at hun rejste hjem, var datteren Java ude for et uheld.

"Skadestuen it was. De her to bestemte sig for at klatre i træer uden at spørge en voksen først (som ellers er aftalen), og Java tog turen på hovedet ned med en lille, men meget dyb flænge i mundvigen som resultat," skriver han i sin story på Instagram.

Alle andre end mig tog det cool, og heldigvis er Lambang type, der tænker praktisk og 'lad os ringe til rejseforsikringen'-agtigt, mens jeg løber rundt i cirkler, fordi der er blod."

På den efterfølgende story deler Kaspar et billede af Java i bilen, hvor hun er blevet udstyret med et plaster. Her skriver han også, at de heldigvis slap for sting på skadestuen.

"Vi kunne heldigvis undgå sting, og siden da har vi bare brugt dagen på at kramme den nybagte storesøster lidt ekstra," skriver han.