TV 2-stjerne afslører lykkelig nyhed: “Havde slet ikke set den komme”

Skrevet af Julie Møller

11/12/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
December bliver anderledes i år for den populære TV 2-stjerne.

Dagens topnyheder

Det bliver en ekstra god jul i år for Årgang 0-stjernen Stephanie Siguenza. Den 30. oktober skete der nemlig en romantisk overraskelse i 20-årige Stephanies liv. Det fortæller hun på Instagram. 

“D.30 oktober 2020 var dagen hvor Jeff fortalte at jeg har hans evige støtte og kærlighed for altid. Efter 3 år med latter hver dag. 3 år med uendelige mængder kærlighed. 3 år med samme dejlige ansigt så skal det være dig og mig for altid. I love you.”

Foto: Instagram @stephaniessiguenza

Til Realityportalen uddyber hun, at det kom bag på hende, at kæresten gennem tre år friede til hende. 

“Havde slet ikke set den komme. Ved ikke, hvorfor det lige blev den dag. Det var samme dag som min bogreception. Jeg er super glad, ingen tvivl om det,” slår hun fast.

Kendt fra Årgang 0

Stephanie Siguenza blev kendt af danskerne, da hun sammen med sin familie blev en del af TV 2-programmet Årgang 0, der er en dokumentarserie, der følger historien om den første generation i det nye årtusinde.

Hun har for nylig udgivet en biografi, hvor hun fortæller sin egen version af historien om hendes liv, og det var samme dag, som hun fejrede udgivelsen af sin bog, at kæresten, Jeff Henckel, friede til hende. De to bor sammen i Slagelse i overetagen af Jeffs families hus. På Instagram er det tydeligt, at Jeff er en stor støtte i Stephanie Siguenzas liv, som ikke har været let.

“Jeg kan huske, at man bare havde den her følelse af, at man ikke havde lyst. Jeg blev bare rigtig irriteret, og jeg blev ked af det. Og jeg kunne også mærke, at jeg til tider blev ret sur. Jeg følte, det var sådan en byrde, der bare ikke ville gå væk,” forklarer hun selv om nogle af de sidste år, hvor der skulle optages indhold til Årgang 0-programmerne. 

“Det har jo været TV 2’s og Årgang 0’s fortælling, alle de programmer der er blevet lavet. Med den her bog er det altså min fortælling, mine ord og min version af alt det der har været sket,” forklarer hun i et opslag på Instagram.