TV 2-stjerne afslører planer for 2021: "Jeg glæder mig så meget"

Skrevet af Julie Møller

29/12/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun skal kaste sig ud i noget helt nyt i 2021.

Dagens topnyheder

“Jeg glæder mig SÅ meget.”

Sådan skriver Stephanie Siguenza, Årgang 0-stjernen fra TV 2, i sit seneste opslag på Instagram. Hun skal nemlig kaste sig ud i noget helt nyt i 2021. Hun skal rundt omkring i landet og give foredrag.

Foto: Instagram @stephaniessiguenza

Med titlen ‘Mit liv i Årgang 0’ kommer det til at handle om at være fulgt af et kamerahold gennem en kaotiske opvækst. “Stephanie åbner op for den ucensurerede udgave af sit liv og om tiden i Årgang 0 som ufrivillig reality-kendis på godt og ondt,” skriver arrangørerne bag.

En svær opvækst

Stephanie Siguenza blev kendt af danskerne, da hun sammen med sin familie blev en del af TV 2-programmet Årgang 0. 

Foredragene kommer til at handle om hendes liv og opvækst. Det har hun også fortalt om i biografien ‘Stephanie - fra Årgang 0 til frihed’. Men ligesom med biografien, så bliver det Stephanie Siguenzas egen fortælling, ikke TV 2’s, som man vil kunne opleve til foredragene. 

“Jeg kan huske, at man bare havde den her følelse af, at man ikke havde lyst. Jeg blev bare rigtig irriteret, og jeg blev ked af det. Og jeg kunne også mærke, at jeg til tider blev ret sur. Jeg følte, det var sådan en byrde, der bare ikke ville gå væk,” forklarer hun selv om nogle af de sidste år, hvor der skulle optages indhold til Årgang 0-programmerne. 

“Det har jo været TV 2’s og Årgang 0’s fortælling, alle de programmer der er blevet lavet. Med den her bog er det altså min fortælling, mine ord og min version af alt det der har været sket,” forklarer hun i et opslag på Instagram, hvor hun fortæller om bogen.