TV 2-stjerne har truffet svært valg: 'Du er så modig og inspirerende'

Skrevet af Mathias Busekist

07/09/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun fortæller på Instagram, at hun har truffet et svært valg.

Dagens topnyheder

Der er sket meget, siden Mette Sommer jagtede kærligheden for rullende kameraer i TV 2-succeserne 'Bachelor' og 'Bachelorette'

Hun har fået sig en kæreste, som hun er flyttet sammen med, og snart skal hun slå sig løs i 'Vild med dans'. Og nu deler Mette Sommer så endnu en nyhed.

Denne gang en lidt sværere en af slagsen.

Hun fortæller nemlig på Instagram, at hun har truffet det svære valg at opsige sit arbejde som specialpædagog på en behandlingsskole, skriver B.T.

"Det her er nok det sværeste post, jeg har lavet, for der er mange holdninger til min beslutning," indleder Mette Sommer sit opslag, der fortsætter:

"Jeg har sagt mit arbejde på behandlingsskolen op efter 4,5 år. Årsagen er ikke, at jeg ikke brænder for målgruppen længere, men det handler simpelthen om tid."

Det er tid med familie og venner, som Mette Sommer gerne vil have mere tid til, mens hun videre har fået for travlt med at passe sin Instagram-profil og sin træning til 'Vild med dans.' 

Til trods for, at hun nu vinker farvel til sit arbejde, så fastslår hun, at hun forsat brænder for ungdommen og en dag vil vende tilbage til at hjælpe dem.

Derfor vil 'Bachelorette'-stjernen fortsat komme til at være kontaktperson for en 17-årig elev.

Og siden hun har delt nyheden med sine Instagram-følgere, er kommentarsporet blevet fyldt med lykønskninger fra venner og fans. En bruger skriver: 

"Du er så sej, modig og inspirerende. Kæmpe respekt."

Mette Sommer var med i sidste sæson af TV 2-programmet 'Bachelorette,' hvor hun ikke fandt kærligheden, men fandt sammen med sin tidligere kæreste igen efter hjemkomsten. Ham er hun også flyttet sammen med på Vesterbro i dag. 

Hun er nu aktuel i et andet TV 2-program, nemlig 'Vild med dans,' hvor hun skal danse med Morten Kjeldgaard. Programmet går i gang den 22. september 2023.