TV 2- stjerne viser kæresten frem

Skrevet af Julie Møller

14/12/2020
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Det er via en dating-app, at de to har fundet hinanden.

Dagens topnyheder

Tidligere på året fortalte Årgang 0-stjernen Rachel Ellebye, at hun var blevet single.

“Halløj allesammen. Jeg vil gerne informere om, at Eirik og jeg ikke længere er kærester. Det var en svær beslutning, og desværre gjorde både distancen og hele corona-situationen det umuligt at vedvare vores forhold. Jeg ønsker Eirik alt det bedste, og sender jer alle en masse kærlighed,” skrev hun i et opslag på Instagram.

I forbindelse med forholdet flyttede hun til Oslo, men tilbage i september vendte hun retur til Danmark. Rachel begyndte at studere på Københavns Universitet, og forholdet gik i stykker. Men nu har hun fundet en ny kæreste. Det skriver Billed Bladet.

“Jeg er meget glad”

Rachel har, ligesom rigtig mange andre, brugt en dating-app til at finde kærligheden. 

“Jeg har mødt en rigtig sød fyr, Eduard, og vi er meget glade. Der var en fantastisk kemi mellem os fra starten af, og nu er vi kærester efter at have været sammen i halvanden måned,” fortæller hun til Billed Bladet og understreger, at hun er “meget glad”.

Eduard er fra Rumænien, men bor i København. Der er over 26.000, der følger med i Rachels liv på Instagram, og de har faktisk fået lov til at se Eduard før Rachels forældre. Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl har nemlig ikke mødt den nye kærlighed. Men mon ikke de er ligeså vilde med Eduard som Rachels følgere på Instagram. Efter hun lagde et billede op af hende og Eduard sammen, er det strømmet ind med lykønskninger. Du kan læse et par stykker af de søde ord herunder, og du kan se Rachels opslag lige her. 

“Hjertelig tillykke med kærligheden. Det glæder mit hjerte. Stort kram fra Kirsten og Jørgen.”

“Tillykke med kærligheden.”

“Hvor ser i dejlig glade ud. Tillykke med kærligheden.”

Foto: Instagram @rachelkawaii\n\n