TV 2-vært afslører: Nu er der nyt i trist sag

Skrevet af Sarah S

39 uger siden

|

16/08/2023
Nu fortæller tv-værten at der er nyt.

Dagens topnyheder

Nu er der trist nyt.

Forleden måtte Peter Ingemann udsende en efterlysning og bede om hjælp.

Han havde nemlig kvajet sig, og var rigtig træt af det.

"OK - det her er monsterpinligt! Men det er heldigvis ikke noget jeg har prøvet før. Har aldrig smidt mine briller/solbriller væk - altså ikke før nu. Jeg har mistet mine totalt fede “Persol Solbriller” i forbindelse med optagelserne i sidste uge. Jeg var så tumpet, at lægge dem på taget af bilen, imens jeg puttede kuffert og jakke ind i bagagerummet, da jeg skulle hjem. Og så glemte jeg alt om dem!," lød det fra Peter Ingemann, som håbede, at hans følgere måske kunne finde brillerne.

"Jeg beder til at nogen har fundet dem. Jeg udlover 1000 kr, i dusør, hvis de kommer tilbage i hel tilstand. Brillerne var i et etui og er blevet tabt fra et biltag omkring Containerhavnen i Aarhus for en uge siden. Højest sandsynlig på P-pladsen ved Vandvejen 7, 8000 Aarhus," lød det.

Og nu er der altså nyt.

Desværre er det ikke helt godt nyt.

I et nyt opslag, som du kan se nederst i artiklen.

Brillerne er nu fundet - og det er jo dejligt. Men desværre, så er de altså ikke fundet i helt samme stand, som Peter Ingemann sidst så dem i.

"Briller fundet! - De havde mødt dog lige mødt et par hjul. Nå, sådan går det Men - Dont look anymore - Tak til alle jer der var så søde at lede - og tusind tak til vedkommende der fandt dem på sin løbetur," lyder det fra den folkekære TV 2-vært.

Du kan se hele opslaget herunder: