Tv-stjerne lancerer duftlys: 'Det lugter som mine testikler'

Foto: Shutterstock

Den kendte tv-stjerne har lanceret sit eget duftlys, der har en dunst af testikler.

Vært for The Grand Tour og tidligere Top Gear, Jeremy Clarkson, har åbnet sin egen netbutik ved navn 'Diddly Squat Farmshop'.

Læs også

Her fraråder myndighederne brugen af mundbind

Denne netbutik er åbnet i forbindelse med det nye tv-show 'I Bought a Farm', der er lavet i samarbejde med Amazon. Det skriver Ekstra Bladet.

Nu har han også besluttet sig for at kaste sig ud i at fremstille sine egne duftlys, som har et tvist. De har nemlig en dunst af testikler.

Lyset har fået navnet 'Det lugter som mine testikler', som er et navn, der for nogen måske kan lyde bekendt.

Jeremy Clarkson lægger dog heller ikke skjul på, hvor han har hentet sin inspiration fra til det nye luftlys - og navnet på det.

"Tag den, Gwyneth Paltrow", siger Clarkson, hvorefter han stikker næsen ned i lyset og dufter til det. Dernæst følger han op med:

"Mmh, en fantastisk lugt af pungen".

Lys med duft af vagina og orgasme

Gwyneth Paltrow, som angiveligt har inspireret Jeremy Clarkson, har flere gange trukket overskrifter med sine kontroversielle produkter på hjemmeside Goop.

I starten af dette år lancerede hun et duftlys ved navn 'Det lugter som min vagina', som hurtigt blev udsolgt, og dernæst fulgt op af lyset 'Det lugter som min orgasme'.

Læs også

83-årig fik nok af børns dørfis: Så fandt han en økse frem

Vi må se, om Clarksons nye duftlys bliver lige så populært. Indtil videre er det kun til salg i den fysiske butik, men bliver det populært nok, kommer det til salg i netbutikken.

 

Dagens Gossip