Tydeligt berørt Janni Ree reagerer for første gang siden Karstens demens-melding

Skrevet af Henrik R

16/08/2023
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Der har været radiotavshed fra Janni og Karsten Ree, siden de kom med udmeldingen om, at han er blevet diagnosticeret med demens. Tirsdag var Janni Ree dog til filmpremiere uden Karsten og her åbnede hun op.

Dagens topnyheder

Ved premieren på 'Gran Turismo' delte Janni Ree for første gang sine tanker omkring sin mand, Karsten Rees, nyligt diagnosticerede demens.

Selvom familien for nylig offentliggjorde nyheden om Karsten Rees demens, var det en tydeligt berørt Janni Ree, der stod foran pressen.

Hun beskrev over for bl.a. Ekstra Bladet, hvordan hun følte behov for en pause og tid med vennerne efter en udmattende uge.

Janni Ree var tilbageholdende med at dykke dybere ned i emnet og henviste til den tidligere udsendte pressemeddelelse.

Hun understregede dog, at det ikke var en overraskelse for hende, da hun er tæt på situationen hver dag.

For otte år siden, da Karsten Ree blev diagnosticeret med blærekræft, friede han straks til Janni, og de blev gift dagen efter. For nylig blev det også afsløret, at Karsten Ree havde oplevet et ildebefindende og er i øjeblikket under en kræftudredning.

Under denne udredning blev hans demens diagnosticeret.

Det er cirka fem dage siden, at Janni Ree udsendte en pressemeddelelse via sin Instagram-profil. Det var her hun gjorde sine følgere opmærksomme på, at den danske rigmand Karsten Ree, var blevet diagnosticeret med demens.

"Som tidligere kommunikeret er Karsten igang med et længere udredningsforløb. Som en del af dette er det desværre blevet konstateret, at han lider af demens.
Det er vigtigt for Karstens familie, at dette ikke giver anledning til yderligere opmærksomhed fra mediernes side. Det er familiens stærke ønske, at der er ro omkring ham.
Derfor vil vi hermed fra dags dato bede jer om at undlade at rette henvendelse til Karsten eller hans familie, eller iøvrigt at behandle hans helbred journalistisk. Vi håber på alles forståelse.
På familiens vegne"

Du kan se hele opslaget herunder: