U21-landsholdet har overraskelser med i EM-premiere

Der er flere overraskelser i startopstillingen, når Danmarks U21-landshold i fodbold onsdag klokken 18 indleder EM-slutrunden i Tjekkiet.

Landstræner Jess Thorup har valgt at tage AaB-spilleren Nicolaj Thomsen med på den offensive midtbane, og OB's Rasmus Falk får chancen på venstre fløj mod de tjekkiske værter.

Det betyder, at Viktor Fischer bliver skubbet frem som forreste angriber.

Mange havde på forhånd tippet, at Lasse Vigen Christensen skulle være med på den centrale midtbane, og at Nicolai Brock-Madsen skulle indtage pladsen helt i front.

Kampen bliver spillet i Eden Arena, hvor der er udsolgt med over 20.000 tilskuere, heraf cirka 1000 danske fans.

Pierre-Emile Højbjerg er som ventet blevet klar til at spille.

Positionen som forreste angriber har været omgærdet af størst tvivl på Danmarks hold.

Det skyldes også, at højrefløjen Uffe Bech blev skadet, da det danske hold torsdag i sidste uge spillede 2-2 mod Sverige i en testkamp i Lyngby.

Her scorede Nicolai Brock-Madsen begge danske mål.

Yussuf Poulsen, der lørdag scorede i A-landsholdets 2-0-sejr over Serbien i EM-kvalifikationen, kommer til at indtage pladsen som højre fløj.

RB Leipzig-spilleren, der blev småskadet i kampen mod serberne, kan også spille positionen som forreste angriber.

Landstræner Jess Thorup meddelte allerede på tirsdagens pressemøde, at Jakob Busk kommer til at vogte målet for Danmark.

Danmarks startopstilling ser således ud: Jakob Busk - Alexander Scholz, Frederik Sørensen, Jannik Vestergaard, Jonas Knudsen - Andreas Christensen, Nicolaj Thomsen, Pierre-Emile Højbjerg - Yussuf Poulsen, Viktor Fischer, Rasmus Falk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip