Uhyggelig episode i dansk by: 12-årig pige jagtet af mystisk mand

Skrevet af Emil Martesen

15/11/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En uhyggelig episode udspillede sig tirsdag eftermiddag i den danske by.

Dagens topnyheder

I en lille by i Nordjylland blev en ung piges hverdag brat forstyrret af en uventet og skræmmende oplevelse.

En 12-årig pige fra Sindal blev udsat for en angstprovokerende situation, da en ukendt mand forsøgte at lokke hende ind i sin bil.

Episoden fandt sted tirsdag eftermiddag nær skoletandplejen, et sted hvor børn normalt føler sig sikre.

Det skriver TV 2 Nord.

Ifølge pigens mor, som hurtigt anmeldte hændelsen til politiet, havde manden parkeret sin bil - en rød kassevogn, der bar præg af at have været på vejen længe, muligvis en VW transporter uden synlig nummerplade bagpå - og tiltalte pigen.

Han spurgte ind til hendes navn og alder og tilbød hende et lift.

Pigen, intuitivt opmærksom på farens nærvær, valgte at løbe fra stedet. Dette stoppede dog ikke manden, der i stedet valgte at følge efter hende i sin bil, en handling der kun forstærkede den frygt og uro, episoden havde skabt.

Vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi bekræfter over for TV2 Nord, at de har modtaget en anmeldelse og han lægger heller ikke skjul på, at de i skrivende stund efterforsker sagen.

Han understreger vigtigheden af, at eventuelle vidner, der måtte have set den beskrevne bil eller har yderligere oplysninger, kontakter politiet på 1-1-4.

Med et samfund i alarmberedskab og en øget opmærksomhed på børns sikkerhed, står denne hændelse som en skarp påmindelse om, at fare kan lure hvor som helst, selv i de mindste og mest fredelige samfund.