Ulykke i Brande: To unge døde af kulilte

Skrevet af admin

05/05/2015

Mest læste i dag

To 24-årige mænd, der mandag blevet fundet døde i en campingvogn i Brande, mistede livet på grund af kulilteforgiftning fra en defekt aftræksslange på vognens gasradiator. De to unge døde, mens de lå og sov.

Sådan lyder den foreløbige konklusion fra politiets teknikere, der tirsdag har undersøgt vognen for at finde årsagen til dødsulykken.

Det var pårørende til de to unge mænd, der mandag kort før middag fandt de to unge liggende livløse i den aflåste campingvogn og kontaktede politiet.

Campingvognen stod på en interimistisk campingplads på Frihedevej ved Brande.

De to unge - Kim Møller Oberhausen Sørensen fra Karstoft ved Kibæk og Per Christian Agerbo fra Sædding ved Skjern - overnattede i vognen efter et traktortræk i weekenden på Brande Pulling Arena i nærheden.

De pårørende valgte at tage hen og undersøge vognen, da de i weekendens løb forgæves havde prøvet at få kontakt med mændene.

Politiet gik sammen med retsmedicinere og teknikere straks i gang med at undersøge campingvognen og kunne hurtigt fastslå, at de unge mænd ikke var blevet udsat for en forbrydelse.

De tekniske undersøgelser har vist, at der ikke var fejl på selve gasinstallationen, men der er fundet et brud på en aftræksslange fra en gasradiator, oplyser politiet.

Derfor er politiets teori nu, at der er sivet kulilte ud i en mængde, der var dødelig.

De to døde skal nu obduceres for endeligt at fastslå, hvad de døde af.

/ritzau/