Usædvanlig ammeteknik: Yoga-mor står på hovedet og ammer

Billedet er taget for to år siden og lagt på familiens blog, hvor de deler fotos med deres familie og venner, når de er ude at rejse. I dag bliver billedet delt så lystigt, at mor Amy nu må slå fast, at det ikke er opstillet, og at det ikke er blevet taget for opmærksomhedens skyld.

Læs også: Syv ting du ikke vidste om bryster

- Sandheden er, at vi boede i et lille samfund på Hawaii, hvor tøj var valgfrit, og yoga var/er en nødvendighed. Jeg lavede bare mit daglige flow, da denne lille sveske sneg sig til en tår. Far havde hende med ude på græsset, og hun kunne bare ikke modstå det! Det sker i øvrigt hele tiden. Når et bryst er fremme, og en baby er i nærheden, så vil de prøve at få fat i det, skriver Amy på sin blog, Daughters of the Sun.

Her protesterer hun også kraftigt i mod at blive kaldt hippie.

Læs også: Bryster blottet i kamp for retten til amning

- Hippie er sådan en forældet stereotyp, der igen og igen bliver brugt med dette foto. Det er meget uoplyst og ignorant beskrivelse. Hvad blev der af ordet menneske? Jeg forstår, at vores familie ikke er det stereotype ideal. Vi ser måske nok anderledes ud end gennemsnittet, men den nærhed og kærlighed, vi har til hinanden, er mere end ideel, skriver hun.

Se amme-billedet i fuld størrelse herunder:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip