Utallige danskere har undret sig: Fotovognen takker af

16/10/2023 10:10

Emil Martesen

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu er det slut.

Mest læste i dag

I knap seks år har journalisterne Anders Bro og Vibeke Nipper og deres trofaste fotograf, Line Morell Holm, vist, hvordan livet i de allermindste byer i Midt- og Vestjylland ser ud på daglig basis, men nu takker de af.

I sommers blev det sidste afsnit af det populære program 'Fotovognen' vist, og dermed blev der sat et punktum i det kapitel.

Det oplyser Her & Nu.

"Vi havde på ingen måde regnet med, at vi skulle ende med at lave næsten 100 programmer. Og heller ikke at vi skulle lave landsdækkende tv, programmer sammen med 'Natholdet' og til Knæk Cancer, en musikvideo og 40 foredrag. Det greb virkelig om sig," fortæller Anders Bro og tilføjer:

"Man skal stoppe, mens legen er god, og legen var virkelig stadig god."

Til spørgsmålet om de kommer til at lave mere fjernsyn i fremtiden, svarer Vibeke således:

"Vi går lidt og summer over, hvad det kunne være. Men det skal være en god idé, som vi selv tror på."

Du kan se et sammenklip af, hvad der blandt andet er sket i bilen, herunder.

Om Fotovognen

'Fotovognen besøger de allermindste byer i Midt- og Vestjylland. Der er ikke planlagt noget som helst, inden Anders og Vibeke sætter sig ind i bilen. De finder ud af, hvilken by de besøger, når de sætter nøglen i tændingen og kører afsted. Og så ser de ellers hvad der sker. De falder i snak med helt almindelige folk, og hører hvad de laver. Og alle folk har en historie. Der dukker altid et hav af overraskelser op, som de to værter ikke havde regnet med,' skriver TV Midtvest om programmet på YouTube.

Du kan finde to sæsoner af Fotovognen på TV 2 Play via dette link.