‘Venner’-stjernerne bryder nu tavsheden: “Helt og aldeles knuste”

Skrevet af Kamille Isaksen

31/10/2023
Foto*: Dico/Backgrid/Ritzau Scanpix
Foto*: Dico/Backgrid/Ritzau Scanpix
Siden udmeldingen af den 54-årige skuespillers død, har folk verden over ventet på en udtalelse fra medskuespillerne fra serien 'Venner'.

Mest læste i dag

Siden det blev meldt ud, at den 54-årige skuespiller på tragisk vis var afgået ved døden, har fans hele verden over ventet på en udtalelse fra medskuespillerne fra serien Venner - og nu er den her.

I en sjælden udtalelse, offentliggjort af People Magazine, har hovedrollerne i den ikoniske serie "Venner" for første gang åbnet op om den sørgelige nyhed om Matthew Perrys død. 

"Vi er alle helt og aldeles knuste over Matthews død. Vi var mere end bare medskuespillere. Vi er en familie," lød det i den følelsesladede erklæring fra Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer.

Matthew Perry, kendt som den elskede karakter Chandler Bing, blev fundet død lørdag i en alder af 54 år, hvilket efterlod et enormt savn blandt hans nærmeste kolleger og fans hele verden over.

"Der er så meget at sige, men lige nu har vi brug for et øjeblik til at sørge og gennemarbejde dette ubegribelige tab," tilføjede stjernerne til deres fælles udmelding, hvori de også udtrykte deres intention om at dele mere, når tiden er passende. De sendte deres tanker og kærlighed til Perrys familie, venner og alle dem, der elskede ham.

Matthew Perry opnåede global anerkendelse grundet sin store rolle i den populære serie ‘Venner’. Derudover kæmpede skuespilleren offentligt med sin afhængighed af receptpligtig medicin og alkohol, hvilket han åbnede op omkring i sin bog "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing," hvor han stolt fortalte om sine 18 måneder som ædru på udgivelsestidspunktet.

Mens omstændighederne omkring Matthews Perrys død forbliver ukendte, kom det frem, at brandvæsnet i Los Angeles rykkede ud til en adresse i Pacific Palisades efter en anmeldelse om en bevidstløs mand i et boblebad. Trods forsøg på at redde ham blev han straks erklæret død, hvilket forstærkede den dybe sorg hos både hans kolleger og fans.

"Venner" sluttede i 2004, men serien lever videre gennem genudsendelse på diverse streamingtjenester.