Venstre-politiker krænket: Det gik vildt for sig

Skrevet af Mathias Busekist

24/11/2020
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Budgetseminaret havde mere end 200 genstande i døgnet til deltagerne.

Dagens topnyheder

Der var alkohol, så det flød over det hele. Det var dog alt andet end festligt for Venstre-poltikeren Natasha Stenbo Enetoft.

Festlighederne tog nemlig en voldsom drejning for det værste. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Hun fik blottet brysterne, da Trine Egetved fra Konservartive - bevidst eller ubevidst - hev hendes kjole ned. Det fik en tredje kollega, ligeledes fra Konservative, Jesper Behrensdorff, til at tage et billede, som han viste frem. 

Det helt dyre arrangement

Det var politikere og embedsmænd, der deltog ved seminaret. De havde planlagt at skulle diskutere Gribskov Kommunes 'pressede' økonomi i 'ubalance'. 

De endte dog med at bruge cirka 160.000 kroner på to dage. 

Den 'pressede' kommune havde eller mulighed for at bruge kursusfaciliteterne i deres egen kommune, men de valgte alligevel at køre hele 340 kilometer til Aarhus, hvor de overnattede på et luksuriøst hotel. 

Deres overnatninger og kursusfaciliteter løb alene op i 92.895 kroner. 

De valgte en måned senere at hæve kommuneskatten med 200 mio. kroner over de følgende fire år. 

Hyggeligt samvær

Det var dog ikke hyggeligt for alle. 

Natasha Stenbo Enetoft blev krænket, da hende og Trine Egetved skulle fotograferes sammen. Det siger Sisse Krøll Willemoes, der sidder i byrådet for Nyt Gribskov, der var vidne til episoden. 

Hun siger til Ugeposten Gribskov, at Trine Egetved rev Natashas kjole ned.

"Jeg ser, at Trine vender sig mod Natasha, og med sin hånd river hun ned i Natashas kjole. Hun har en helt almindelig kjole på, der ikke bare falder ned af sig selv," siger Sisse Krøll Willemoes til Ugeposten Gribskov. 

Hun ved dog ikke, om det var med vilje. 

Det var dog ikke det hele. Det hele blev fanget på et billede, som senere blev vist frem. Det skulle være Jesper Behrensdorff, der har vist billedet.

Det nægter han dog at have gjort.