Vild drejning i Bachelor: Alt vendes

Skrevet af Sarah S

06/07/2021
Foto: Lotta Lemche/ TV 2
Foto: Lotta Lemche/ TV 2
Nu vendes alt på hovedet i det populære program.

Dagens topnyheder

De to bachelorer, Casper og Jaffe  har - indtil nu - skulle give en rose til de kvinder, som de ønsker at bruge mere tid med. 

De to bachelorer er rejst til det smukke græske øhav, hvor de jagter kærligheden. Til at starte med, var der 18 smukke kvinder der var klar til at date Casper - og meget er sket siden. 

Blandt andet er der dukket en bachelor mere op - nemlig Jaffer, der nu også dater kvinderne og håber på at finde kærligheden. 

Nu er der kun otte kvinder tilbage og i denne uge bliver det tid til den syvende roseceremoni. Dog venter der først et par dage med flere dates, som blandt andet indebærer tur på hesteryg, vinsmagning og en spåkone. 

Nu bestemmer kvinderne 

Der venter dog de to bachelorer en overraskelse til den syvende roseceremoni - for her er det ikke Casper og Jaffer der skal uddele roser, men derimod pigerne. 

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Hvordan det præcist kommer til at foregå vides endnu ikke - det må de mange trofaste Bachelor-seere vente lidt endnu med at finde ud af. 

Det er første gang, at Bachelor sendes i en dansk udgave. Oprindeligt kommer programmet fra USA, hvor det fik en særdeles varm modtagelse, da det rullede over de amerikanske tv-skærme for første gang tilbage i 2002. 

Siden har det været sendt i 35 lande verden over, blandt andet i Australien, England, Ukraine og Frankrig. Sammenlagt er der lavet intet mindre end 175 sæsoner og mere end 2.200 timers Bachelor-programmer.

Der kommer nye afsnit af den danske udgave på TV Play hver tirsdag, onsdag og torsdag.