Vild med dans-dommer overrasker: Dukker op på DR

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Det er i en helt ny rolle, at seerne får lov til at opleve ‘Vild med dans’-dommeren.

"Med Det Kongelige Teater som magisk kulisse tager DR’s nyproducerede julekalender ‘Julefeber’ seeren med på en rejse, hvor der vendes op og ned på en teenagers fornemmelse af, hvad der er ualmindeligt, og hvad der bare er normalt.”

Læs også

God nyhed for populært ‘Landmand søger kærlighed’-par

Sådan skriver DR i en pressemeddelelse, hvor de præsenterer årets julekalender. På rollelisten er blandt andet Bodil Jørgensen og Peter Frödin, men der er også et navn, som ikke umiddelbart rimer på julekalender.

Det Kongelige Teater som kulisse

Julekalenderen kommer blandt andet til at foregå på Det Kongelige Teater, hvor ‘Vild med dans’-dommeren Nikolaj Hübbe til daglig er ansat som balletmester. Derfor lå det også lige til højrebenet at prøve kræfter med rollen som skuespiller i en julekalender. Det fortæller han til B.T.

“At se teatret som kulisse for julekalenderen gør mig enormt stolt, især fordi den første ballet, jeg nogensinde så på Det Kgl. Teater, var 'Nøddeknækkeren' – præcis i december måned,” fortæller Nikolaj Hübbe.

Nikolaj Hübbe ved dommerbordet sammen med Britt Bendixen, Jens Werner, Anne Laxholm og Marianne Eihilt. Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Han har en lille rolle i historien som censor ved en danseprøve, men det er først i afsnit 20, at han dukker op, så seeren må væbne sig med tålmodighed. Indtil da kan man opleve Nikolaj Hübbe i ‘Vild med dans’, hvor han sidder ved dommerbordet sammen med Britt Bendixen, Jens Werner, Anne Laxholm og Marianne Eihilt. 

‘Julefeber’ kan ses fra den 1. december på DR1 og på DRTV, hvor dagens afsnit vises fra morgenstunden. 

Læs også

Forskere jubler over dansk corona-vaccine: “En af de bedste vacciner i verden”

 

 

 

 

 

Dagens Gossip