Vild med dans-par tog hjem sammen: “Vi er singler”

Skrevet af Julie Møller

02/11/2020
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Kemien på dansegulvet er også til stede i det private, og i fredags tog parret hjem sammen.

Dagens topnyheder

Det er absolut ikke første gang i programmets historie, at deltagerne også finder sammen udenfor dansegulvet.

Tilbage i 2012 blev danseren Claudia Rex og tv-værten Joakim Ingversen kærester efter at have danset sammen i ‘Vild med dans’. I 2009 dansede Lisa Lents med Michael Olesen, og året efter afslørede de, at der også var opstået sød musik mellem de to.

Tilbage i 2007 var det danseren Mie Moltke, der blev et par, også i det private, med skuespilleren Lai Yde. De fik sønnen Mio i 2011 og blev gift året efter. I år 2015 valgte de at gå fra hinanden, men nu er der kærlige følelser i luften igen for den dygtige danser Mie Moltke, skriver Her&Nu.

Er ikke kærester

I år danser Mie Moltke med sangeren Wafande, og de to er på kort tid blevet rigtig tætte. Så tætte at de også hænger ud i fritiden. Efter fredagens show forlod de tv-studiet og kørte sammen hjem til Wafandes lejlighed. 

“Ja, ligesom så mange andre gange kørte jeg Fifa (Wafandes hund, red.) hjem, og Mie var med i bilen. Vi hænger ud sammen hele ugen, vi er jo dansepartnere,” forklarede sangeren efterfølgende til bladet og nægtede samtidig at være mere end gode venner. 

 “Vi er singler, og vi er også gode til at råde hinanden til, hvad man skal gøre med hinandens ting. Vi er rigtigt gode venner. Det er dejligt,” konstaterede han. 

Parret er stadigvæk med i dette års udgave af ‘Vild med dans’, der bliver sendt på TV 2 fredag aften klokken 20.00