Vild udmelding fra Blachman: Knald mig Tessa

Skrevet af Mathias Busekist

29/04/2021
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Det er ikke nogen hemmelighed, at Thomas Blachman ikke er typen, der pakker tingene ind. Det vidner mange af han tv-taler da også om, men den her vil umiddelbart tage førstepladsen.

Dagens topnyheder

Thomas Blachman, "X Factor"-dommer, var til stede ved "Zulu Awards", da han, sammen med Martin Jensen, var nomineret til "Årets Par". De endte såmænd med at vinde, hvorefter de måtte indtage scenen, hvor Blachmans takketale dog endte med at stikke helt af. 

"Dette lille lorteland. Hvad er det, vi kan. Tessa, jeg står i telefonbogen – kom og knald mig, min elskede," kom det først fra Blachman, hvorefter han tilføjede:

"Jeg er den største tv-legende. Jeg har stiv pik. Jeg kan improvisere. Jeg har en mening med det, jeg gør. Det er ikke bare holdning, det er underholdning. Jeg fortjener denne pris," lød det videre.   Martin Jensen kunne efter lidt, ikke længere holde til mere Blachman, hvorfor han altså greb mikrofonen og sagde:   "Jeg tror lige, jeg redder dig."   Han fik efterfølgende sagt nogle ord, der handlede om det, at man skal behandle hinanden med respekt. Han havde indsnærpet det til, at man skulle tale pænt til hinanden på sociale medier.    Thomas Blachman havde dog i mellemtiden fundet på mere at sige, hvorfor han slutteligt tog mikrofonen tilbage og sluttede af med ordene:  

"Den her skal stå over kaminen i vores soveværelse, hvor vi knalder hinanden i røven."

Den takketale, som den garvede "X Factor"-dommer bragte, var meget opsigtsvækkende. Showet fortsatte dog efter talen, mens Blachman fulgte sin kone ud til toilettet.

"Ikke sur, ikke sur," smilede Blachman, da han gik forbi pressen.

"Zulu Awards'" vært, Christopher, kunne heller ikke lade være med at knytte et par ord til Blachmans spøjse takketale. 

"Jeg føler dig hundrede, Thomas., Kan jeg bare have halvt så stiv pik, eller bare være halvt så fuld som dig, når jeg bliver lige så gammel som dig, så er jeg glad."