Vinteren er over os: Her kan du få en pose æbleskiver for 6 kroner

Skrevet af Nicolai Busekist

20/11/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Er der én ting, der hører sig julen og vinteren til, så er det æbleskiver - og lige nu kan du købe en pose æbleskiver for blot seks kroner.

Dagens topnyheder

Æbleskiver er en dansk delikatesse, som de fleste forbinder med jul. Derfor finder de også vej til supermarkeder i hele landet, når julen begynder at nærme sig.

Faktisk er de ofte at finde i fryseren i mange danske hjem flere måneder, inden man for alvor kan sige, at det er ved at være jul.

Det hænger naturligvis sammen med, at æbleskiver er noget som rigtig mange danskere er vilde med. Det er en delikatesse, der er et stort hit blandt både voksne og børn - og derfor ser mange hvert år frem til, at de finder vej til butikkerne.

Er du en af de mange danskere, der er vilde med æbleskiver, er det næppe gået din næse forbi, at der er stor forskel på, hvad de koster, hvis de købes fra frost.

Ønsker du at slå til, mens de kan købes til gode priser, er det en god idé, at du slår til nu. Frem til d. 25. november kan du nemlig købe en pose æbleskiver for kun seks kroner.

Denne pris gælder i alle Netto-forretninger i hele landet, hvor du kan købe en pose med æbleskiver fra Bakersfield til blot 6 kroner.

I og med, at det er en pose, der indeholder cirka 20 æbleskiver med en totalvægt på 560 gram, giver det en pris pr. kg., der lyder på blot 10,71 kr.

Det er dog ikke kun i Netto, at der i disse dage er penge at spare på æbleskiver. Det er også tilfældet i Løvbjerg, hvor du kan købe en pose æbleskiver fra Gestus til 9,99 kr. frem til d. 30. november.

Også i både Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen kan du købe billige æbleskiver. Her skal du nemlig kun betale 10 kr. for en pose æbleskiver fra Coop.

Hvis du er typen, der foretrækker æbleskiver fra Karen Volf, hvilket der er mange, der gør, skal du en tur forbi Føtex. Her sælger de nemlig æbleskiver fra Karen Volf til 19 kr. pr. pose.