Voldsom anklage mod Dr. Phil: Sender børn til mishandlingslejre

Foto: Shutterstock

Hun har tidligere medvirket i programmet, og hun forlanger nu en undskyldning fra tv-psykologen.

Der skal ikke lægges skjul på, at der har været mange spændende personer forbi 'Dr. Phil'. Det gælder også Danielle Bregoli, som blot var 13 år gammel, da hun deltog i tv-programmet. 

Danielle havde forsøgt at få sin mor anholdt for et ikke-eksisterende misbrug af stoffer. Det skulle angiveligt have fået Dr. Phil til at sende hende på opdragelseslejren 'Turn-About Ranch'.

Læs også

Teenagemor efterlod baby for at feste: Overlevede ikke seks dage alene

Hun har i en video, som hun har delt på sin YouTube-kanal fortalt om alt det, hun blev udsat for. 

"I de første tre dage må man ikke gå i bad, de placerer dig i en åben tipi. Man skal sidde der i tre dage. De ville ikke lade mig ligge ned, jeg var ved at falde i søvn, og så sagde de 'Nej, sæt dig op, sæt dig op.' Så jeg sad der bare," siger hun.

Hun fortæller endvidere, at det ikke blev kaldt straf, men derimod 'reflection'. Det indebar, at man skulle gå rundt i ring i flere timer, sidde udenfor på den kolde jord, men også hårdt fysisk arbejde.

Danielle Bregoli har umiddelbart svært at bevise de beskyldninger, hun nu er stået frem med, eftersom de ikke tillader elektronik. Hun er dog ikke den eneste, der har valgt at stå frem med sin historie fra 'Turn-About Ranch'. 

Det samme har Hannah Archuleta, en anden ung kvinde, som også blev sendt på opdragelseslejr efter at have medvirket i 'Dr. Phil', valgte således at sagsøge ranchen på baggrund af flere seksuelle overgreb.

Ifølge Fox valgte hun, at hun ikke ville anmelde overgrebene, fordi hun var bange for, at hun ville blive straffet. 

Danielle Bregoli forlanger, at Dr. Phil undskylder, og han har fået indtil den 5. april. Hvis han ikke undskylder, vil hun tage sagen i egen hånd.

Læs også

Mette Frederiksen modtager bamser: Fredelig protest har taget form

 

Dagens Gossip