Volvo bragede gennem isen

Skrevet af Nicolai Busekist

14/02/2021
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
På trods af, at det har været frostvejr længe, er det ikke ensbetydende med, at isen er sikker.

Dagens topnyheder

Isen er fortsat ikke sikker, selvom Danmark har været ramt af frostvejr i længe. Og den er bestemt ikke sikker nok til, at man kan køre ud på isen med sin bil.

Det har ejeren af en Volvo fundet ud af, som du også kan se på billedet. Ejeren af den store SUV har derfor måtte lære på den hårde måde, at isen ikke er sikker nok til at køre ud på med en tung bil. 

Ole Aamann, der er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi har forklaret til Newsbreak, at politiet fik tilsendt billedet af Volvo'en, der var gået gennem isen af en bekymret borger. Vedkommende der sendte billedet til politiet var nemlig bekymret for, at der var nogen inde i bilen.

"Men det var der ikke. Heldigvis kunne vi tjekke registreringsnummeret på bilen og fik fat i ejeren. Han kunne fortælle, at der ikke var personer i bilen," fortalte Ole Aamann til Newsbreak. 

Han har dog ikke været villig til at komme nærmere ind på, hvor, hvornår og hvordan det er sket, at bilen er gået gennem isen. Over for Newsbreak afslører Ole Aamann ikke mere, end at det er i Sønderjylland. 

Ole Aamann understreger dog, at det er særdeles vigtigt, at de danske borgere lytter efter, når politiet i disse dage kommer med advarsler. Det har de gjort igen og igen, men tilsyneladende er der nogen, der ikke lytter til de advarsler, der kommer fra politiet.

"Isen er altså ikke sikker bare fordi den ser tyk ud. Man skal passe på," sagde Ole Aamann også. 

På Twitter oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, at de har fået kontakt til ejeren af bilen, der heldigvis har kunne fortælle, at der ikke er nogen, der er kommet til skade.