Han putter ost og skinke med i revnerne: Du kommer til at savle over resultatet

02/02/2023 19:53

Nicolai Busekist

Opskrifter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Når du ser resultatet, er der garanti for, at du kommer til at savle – og at du sandsynligvis bliver sulten.

Mest læste i dag

Hvis du er træt af at spise sandwich på traditionel manér, så kan du prøve at pifte det en smule op, ved at følge denne opskrift.

Her er der nemlig tale om et 'Ham and Cheese Superbread', som med garanti vil få din mund til at løbe i vand, når du ser, hvordan det færdige resultat ser ud.

Det er ikke en opskrift, der er videre vanskelig at følge, men det kræver dog en smule mere tålmodighed, end hvis du f.eks. ville kaste dig ud i at lave en helt almindelig sandwich.

I videoen ser man, hvordan manden, der laver sandwichen, har en stor baguette liggende på sit køkkenbord, som han har skåret revner i fra den ene ende til den anden.

Dernæst tager han et stykke ost, som han folder fra den ene revne til den næste. Efter dette, så tager han et stykke skinke, som han placerer i den revne, hvor han bøjede osteskiven ned i. Dernæst bøjer han skinkestykket videre om i næste revne.

Sådan bliver han ved, indtil han har fyldt alle revner med skinke og ost, hvorefter han hælder smeltet smør i en skål, som han blander med hakket persille. Ydermere bruger han også en gaffel til at fylde en smule hvidløg i skålen.

Næste skridt er at pensle både skinke, ost og brød med den blanding, du lige har lavet i skålen. I videoen siger han, at det er vigtigt, at du husker at pensle brødet også.

Efterfølgende skal du give mellem 5-10 minutter ved 375 grader Fahrenheit, hvilket svarer til 190 grader Celsius på en dansk oven.

Når brødet tages ud af ovnene, skal du være opmærksom på, at det ikke knækker. Læg det derefter på et skærebræt, hvorefter du river en smule frisk parmesan over det.

Til slut mangler du blot at give dig i kast med at spise din kreation, hvilket er ganske nemt, da revnerne i brødet gør, at du kan trække det fra hinanden.