Pizzadej er ikke kun til pizza: Se dette lækre trick

Skrevet af Mathias Busekist

05/08/2021
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Opskriften spredes som løbeild på internettet. Men endnu bedre endnu, så får det endelige resultatet strålende anmeldelser!

Dagens topnyheder

Det kan være svært at finde nye måder, hvorpå man kan lave pizza, hvorfor man til sidst ender med at spise den klassiske med tomatsovs, peperoni og ost på en pizzabund lavet af klassisk, salt pizzadej til aftensmad, måske endda til frokost. 

Det kan i sig selv være svært at finde noget, man ikke før har lavet, hvorfor mange bliver helt ekstatiske, når de falder over en opskrift, der ser spændende ud, og som de endda ikke har forsøgt sig med før.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at pizza er lækkert, men dog ike særlig sundt. 

Det er derimod fisk, der bliver en mere og mere populær spise i danske hjem.

Men hvordan ser det ud med slutresultatet, hvis man kombinerer ovennævnte? 

De mange hjemmekokke, som allerede har forsøgt sig med retten, fortæller, at slutresultatet bliver en nærende og lækker ret. 

Har man lyst til at lave retten derhjemme, skal man bruge følgende:

- 150g ricotta

- 15g hakket dild

- 0,5dl fløde

- 1 pizzadej

- 120g røget laks

Fremgangsmåde:

1. Find en skål, hvori du blander ricotta, dild og fløde sammen til en ens masse. 

2. Find din pizzadej frem og rul den ude på et stykke bagepapir. 

3. Smør massen ud over dejen.

4. Læg din laks ud i stykker og rul dejen sammen. 

5. Tag en kniv og lav derefter et snit på langs. 

6. Skør rullen over i to dele og læg dem over hinanden, så de dermed flettes. 

7. Når fletningen er lavet, så formert du den til en ring og tvinger enderne sammen. 

8. Dernæst lægges den i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. 

I videoen nedenfor er fremgangsmåden blevet tydeliggjort, skulle man have brug for tydeligere instruktioner.