Oversigt: Politi

Danske toldere gør chokerende fund i Rødbyhavn

I en pressemeddelelse fra Toldstyrelsen fortæller de om et chokerende fund, der blev gjort i løbet af juleferien.

Find denne mand: Sparkede ung mand i hovedet og skubbede ham ud på kørebanen

Københavns Poltii efterlyser en mand, der mistænkes for at stå bag et groft overfald. Manden skulle have sparket en anden ung mand i ansigtet og skubbet ham ud på kørebanen.

Røver truede mand med kødøkse: Det fortrød han, da han fandt ud af, hvem det var

En 32-årig røver forsøgte at true sig til en bil. Det lykkedes dog ikke, og han stak hurtigt af, da han fandt ud af, hvem han forsøgte at røve.

Ny modbydelig hærværk rammer danskere - Tjek om du er blevet ramt

En 'ny' type hærværk er begyndt at ramme mange danskere, og det sker endda ved ens egen bolig. I værste fald kan det koste helt op mod 6.000 kroner, hvis du bliver ramt.

Forfærdelig ulykke: Lastbilchauffør levende begravet

En lastbilchauffør så døden i øjnene, da det ene dæk på lastbilen pludselig eksploderede. Det resulterede i, at chaufføren kørte galt, og blev begravet under en stor bunke jord.

Tæskede vennens kæreste fordi hunden ikke havde tyndskid

En nu 24-årig kvinde var gennem en længere periode udsat for modbydelig mishandling af flere mænd. I dag har de tiltalte udtalt sig i retten.

Derfor leverede politiet pizza i dansk by

Når man bestiller take-away til sin hjemadresse, så plejer det typisk at være et leveringsbud fra restauranten, der kommer forbi med maden. Sådan gik det dog ikke til i går, da politiet pludselig troppede op.

8.000 danskere får en besked fra politiet i dag, er du en af dem?

Når man modtager en besked fra politiet i ens e-boks, så er det ofte ensbetydende med en dyr hilsen. I dag får 8.000 danskere en hilsen, men der er ikke nogen faktura med. Tværtimod skal du gøre politiet en tjeneste.

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet en 40-årig mand fra Avnsstrup Asylcenter, da det er kommet frem, at han skulle have blufærdighedskrænket flere unge piger i det populære badeland Lalandia.

Årets klaphat: Filmede politiet mens han kørte forbi - Blev stoppet med masse af narko på sig

En 20-årig mand fra Aarhus burde have passet sig selv. Han valgte dog at filme politiet, og det kostede både ham og hans mor flere sigtelser.

Nyfødt pige fundet af borger – Politiet har brug for hjælp til at finde moren

En få dage gammel pige blev fundet på jorden tæt på et kryds i Vanløse. Politiet vil meget gerne have kontakt til pigens mor, og de har derfor brug for vidner, som har set eller hørt noget.

Ad 728x90