Blev fundet død og nøgen i en kuffert efter at have hånet eks-kærestens evner i sengen

Instagram-influenceren blev dræbt af sin eks-kæreste. Foto: Instagram.

En russiske Instagram-influencer er blevet myrdet af sin ex-kæreste. Angiveligt fordi hun kritiserede hans evner i sengen.

Den 24-årige influencer skulle ellers have været ude på en romantisk ferie sammen med sin nye kæreste, men de to nåede ikke så langt. Influenceren, Ekaterina Karaglanova, blev nemlig myrdet af sin eks-kæreste, der herefter valgte at gemme det nøgne lig i en kuffert.

Eks-kæresten, Maxim Gareev, er nu blevet dømt for drabet på Ekaterina Karaglanova, der blev fundet nøgen gemt væk i en kuffert i sin lejlighed i den russiske hovedstad Moskva.

Dommen over Maxim Gareev er omtalt i en pressemeddelelse fra domstolen i Moskva. Her skriver de, at Gareev skal afsone sin straf i en straffekoloni med maksimal sikkerhed. Man kan kun gisne om, hvorledes en russiske straffekoloni er at leve i, men mon ikke Maxim Gareev får som fortjent. 

Magic 🙌🏼 #santorini#travel#travellife#travelblog#travelgirls#travelgirl#travellifestyle#luxury#lixurygirl#sunset#greece#summertime#beauty#santorinisunset#andronis#andronisluxurysuites#andronisboutiquehotel#stylish#travelgram#travelaroundtheworld#Kati_travels

Den 33-årige nu dømte Maxim indrømmede, at han havde dræbt sin eks-kæreste. Han fortalte desuden, at Ekaterina havde hånet hans præstationer i sengen. Således er han citeret for at udtale: 

"Hun har gentagne gange fornærmet mig. Hun har fuldstændig ydmyget mig over mine seksuelle evner og mine manglende økonomiske ressourcer."

Udover fængselsstraffen er Gareev også blevet dømt til at betale 2,5 millioner rubler i erstatning til den dræbtes familie. 

Gareev bliver også nødt til at betale 2,5 millioner rubler (ca. £ 29.400) i erstatning til offerets familie. Det svarer til ca. 250.000 kroner. 

Gareev fortæller, at han ikke kunne styre sit temperament, da han mødte op i hendes lejlighed og opdagede, at hun havde pakket en kuffert og var på vej på ferie med en rig 52-årig mand, som havde kontaktet hende over Instagram.

Ekaterina og den 52-årige mand havde planlagt at fejre Influencerens 25 års fødselsdag i Amsterdam, men de nåede aldrig at tage rejsen. Gareev greb nemlig en kniv og stak Ekaterina flere gange, fordi hun ikke ville droppe rejsen og ydmygede Gareev ved at fortælle ham, at han var seksuel og økonomisk underlegen i forhold til den 52-årige mand.

Læs også

Advarsel: Potentiel altødelæggende asteroide har kurs mod jorden

 

 

 

 

Dagens Gossip