DF’er raser over billede: Islam skal INGEN rolle spille på danske folkeskoler

Vi har valgt at sløre drengens ansigt. Foto: Nørrevangsskolen

Et billede af en 4. klasses elev fra Randers, har fået DF-politikere til at rase på Facebook. De mener nemlig ikke, at Islam hører hjemme i danske folkeskoler.

De fleste danskere har gået i folkeskole, og derfor har de fleste også oplevet at skulle stille sig op foran hele klassen og holde et lille foredrag om et eller andet.

Sådan fungerer det stadig i mange folkeskoler i dag, og det gør det også på Nørrevangsskolen i Randers, hvor 4.b skulle holde foredrag om religion.

Læs også

Fuld mor involveret i færdselsuheld: Havde 3-årig med i bilen

I løbet af denne time skulle en elev fortælle om Islam, og derfor havde han selv medbragt bedetøj, som muslimer har på, når de beder.

“I 4.b har vi i Religion arbejdet med islam, og i dag viste X tøj, som man har på, når man beder,” sådan lød det i opslaget fra skolen på sin Facebookprofil, hvor de vedhæftede et billede af en elev i sit fine bedetøj, mens han holdte foredrag.

Det billede har dog skabt stor debat, ikke mindst hos Dansk Folkeparti, hvor byrådspolitikeren i Randers, Nick Zimmermann, har kommenteret billedet på sin egen Facebook-profil.

Islam hører ikke hjemme i folkeskoler

Han raser over billedet, og han mener på ingen måde, at Islam hører hjemme i danske folkeskoler.

“Frygteligt at dette foregår på en skole her i Randers, det vil vi under ingen omstændigheder finde os i,” skriver politikeren, der fortsætter:

“Stakkels 4.b, der har været tvangsindlagt til at høre på dette. Det her kommer til at få konsekvenser, for islam skal INGEN rolle spille på vores folkeskoler, det er helt sikkert!” lyder det i opslaget.

Mens DF-politikerne raser over billedet, så forstår Nørrevangsskolens leder Martin Hyldgaard Larsen ikke, hvorfor foredraget fra den unge elev skal på politikernes dagsorden.

Hvad er din holdning?

Læs også

Ingen troede på at 14-årig pige blev misbrugt: Så tog hun sagen i egen hånd

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip