Donald Trump om muligt valgnederlag: Måske forlader jeg landet

Foto: Chris Kleponis/RS/Ritzau Scanpix

Under en tale i Georgia foran det republikanske publikum, fortalte Donald Trump, at han måske forlader landet, hvis ikke han vinder valget over Joe Biden.

Der var rigtig mange kendisser der meddelte, at de ville forlade landet, hvis Donald Trump gik hen og vandt præsidentvalget tilbage i 2016. Det lykkedes Trump at finde valget, men kendisser forblev fortsat i USA.

Nu kan det dog ende med, at det bliver USAs nuværende præsident, der pakker rejsetasken og forlader landet, hvis han ikke vinder valget.

Læs også

Raser mod Rema 1000: Dette produkt kan I ikke sælge

Under en tale der blev afholdt af præsident Trump den 16. oktober i Georgia, reagerede han på, at demokratiske Joe Biden i øjeblikket ser ud til at ligge over Donald Trump i meningsmålingerne.

Kunne i forestille jer, at jeg taber?

“At stille op mod den værste præsidentkandidat i USA historie sætter mig under pres,” fortæller Trump og fortsætter:

“Kunne I forestille, hvis jeg taber? Hele mit liv, hvad skal jeg dog gøre?” siger Trump, inden han fortæller, at han muligvis forlader landet.

“Jeg vil sige, at hvis jeg taber til den værste kandidat i USA’s historie, så vil jeg ikke have det særligt godt. Måske vil jeg være nødt til at forlade landet. Jeg ved det ikke,” lyder det fra præsidenten.

Det amerikanske præsidentvalg finder sted tirsdag den 3. november, så der er blot to uger til, at hele verden finder ud af, hvem der skal lede USA i de kommende fire år. Bliver det Joe Biden, eller vil Donald Trump få lov at sidde de maksimale otte år?

Læs også

4-årig pige tisser i sofaen - Bedstemor giver hende forfærdelig straf

 

Dagens Gossip