Er det valgets dårligste taber? Langer ud efter “Silikonemennesket fra Nye Borgerlige og råbeartisten fra Stram Kurs”

Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

Det er ikke alle mennesker, der er lige gode tabere. Christian Langballe fra Dansk Folkeparti havde svært ved at håndtere, at han ikke blev genvalgt til Folketinget, og det gik i den grad ud over Pernille Vermund og Rasmus Paludan.

Det er aldrig nogensinde sjovt at tabe i noget, som man virkelig brænder for. Især ikke hvis det er på bekostning af mennesker, man ikke har det fjerneste til fælles med.

Sådan må det have været for Christian Langballe fra Dansk Folkeparti, der ikke blot måtte nøjes med at se partiet have et elendigt valg, han måtte også vinke farvel til sin egen plads i Folketinget på Christiansborg.

Christian Langballe måtte nøjes med 1680 personlige stemmer ved dette valg, hvor han ved det forrige valg fik hele 3887 stemmer. Det var ikke noget, han var begejstret for, især ikke, når han kunne se Pernille Vermund blive stemt ind i Folketinget.

Læs også

DMI: Nu falder temperaturen - Se vejret for weekenden

På Facebook langede Christian Langballe i den grad ud efter de to partiformænd for henholdsvis Nye Borgerlige og Stram Kurs, og det var ikke pæne ord, der blev tastet fra politikerens tastatur.

“Jeg stopper i dansk politik - helt og aldeles. Vi har jo været op imod råbeartisten fra Stram Kurs og plastik- og silikonemennesket fra Nye Borgerlige. De kommer til at ændre alt, siger de selv. Vi kommer til at følge dem i deres greb efter magten. De har svinet mig til i en grad, som er ganske overraskende. Jeg gider ikke mere,” lød det fra Christian Langballe i et opslag på Facebook ifølge Ekstra Bladet.

Nu trækker han i land

De fleste mennesker har det dog med at bløde op igen, når de lige har sundet sig lidt, og det var sørme også tilfældet for Christian Langballe, der erkendte, at han nok var gået over stregen med sit udbrud.

Han valgte derfor atter at gribe til tasterne igen, hvor han denne gang valgte at lykønske Pernille Vermund med sin plads i Folketinget.

“Kære alle. Beklager mit opslag igår. Det var plat og under min værdighed og skrevet i et frustreret øjeblik. Det har været en umådelig hård valgkamp, hvilet har sat sine spor. Beklager mange gange. Jeg ønsker Pernille Vermund tillykke med valget. Hun har ført en god og effektiv valgkamp.

Tak til alle, som har stemt på mig. Det har været et privilegium at tjene jer og mit land. Tak for denne gang.” lyder det fra Christian Langballe.

Ekstra Bladet har talt med Pernille Vermund, der havde set det første opslag fra politikeren, men det tog hun ikke så højtideligt. Hun fortalte, at hun godt kunne sætte sig ind i, at det måtte være frustrerende, når man har brugt så meget tid, og så mange kræfter på noget, som ikke resulterer i en plads.

Hvad mener du om Christian Langballes reaktion. Skal der være plads til sådanne udbrud, eller var det en tand for meget?

Læs også

Av for den: Så få stemmer endte med at koste en plads i folketinget

 

Dagens Gossip