'Jeg ska ski' do': Borgmesterkandidat synger Despacito-cover med fyensk dialekt

Foto: Facebook/Henrik Nielsen

Med en opsigtsvækkende musikvideo forsøger borgmesterkandidat i Svendborg Henrik Nielsen (K) at erobre stemmer.

Der er kun en lille uge til kommunalvalget, og kandidaterne begynder derfor at trække det store skyts frem. På Sydfyn gentager kandidaten Henrik Nielsen et tidligere stunt.

Med sang og dans forsøger borgmesterkandidaten i Svendborg, fra De Konservative, at erobre stemmer med sin version af sommerhittet Despacito i en underholdende valgvideo, der allerede har tiltrukket sig stor opmærksomhed.

Videon kan ses her: 

Mens den originale version af Despacito bliver sunget på spansk-amerikanske gloser af blandt andet Justin Bieber, så synger Henrik Nielsen sammen med sin kone Mette Nielsen den med stærk fynsk dialekt. 

- Jeg ska ski' do - Henrik det er ligenu, lyder det i omkvædet. 

Læs også

Amalie kom for sent til bussen - det blev hun millionær på

Bag videoen står Bandit Productions, som i foråret 2013 også stod bag Sydfyn-Style, hvor flere sydfynske borgmestre genopførte megahittet Gangnam Style, som kan ses nedenfor. 

Sydfyn Style

- Jeg lavede en video i 2013, som var ret god. Og jeg har fået mange henvendelser om, hvorvidt der kom en toer. Og det har vi jo gået og tygget lidt på, for det er altid svært at lave en opfølger på en succes, siger Henrik Nielsen til Fyens.dk.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Videoen skal ifølge Henrik Nielsen ses som en fejring af demokratiet. Han understreger samtidigt, at han har betalt videoen med midler fra sin kampagnekasse.

Tricktyv ville veksle 1.000 kroner i kiosk - men endte med selv at blive snydt

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip