Joachim B. Olsen langer ud efter minister: Regering skal ikke blande sig i børneopdragelse

Joachim B. Olsen vil ikke have gode råd til børeopdragelse fra regeringens side. Foto: Scanpix

Joachim B. Olsen kritiserer nu børne- og socialminister Mai Mercado (K) for regeringens nyeste politik.

 - Gode venner er ærlige over for hinanden. Det her er noget pjat!

Så kontant lyder udmeldingen  fra Liberal Alliances politiske ordfører Joachim B. Olsen på Facebook i en kommentar til regeringens opdragelsedebat, som børne- og socialminister Mai Mercado (K) offentliggjorde i går.

Ministeren vil nemlig sætte børneopdragelse på dagsordenen i 2018, da alt for mange børn ikke er godt nok opdraget, inden de starter i skole. Derfor har ministeren nedsat et panel bestående af blandt andet skuespilleren Peter Mygind og politiker Özlem Cekic.

Men børneopdragelse er bestemt ikke noget, som politikere skal blande sig i, lyder det fra Joachim B. Olsen, og det fik ministeren til at svare igen: 

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

- Gode venner ER ærlige overfor hinanden, Joachim:  Initiativet er selvfølgelig godkendt i regeringen og din partiformand er vild med det, svarer Mai Mercado på Facebook, og sender en masse smileys afsted mod ordføreren, hvilket får Joachim B. Olsen til at bryde ud:

- Så får han (Anders Samuelsen, red.) samme besked. En borgerlig regering bør ikke blande sig i børneopdragelse. Den viser tillid til, at det kan borgerne godt selv finde ud af. Og det kan borgerne iøvrigt også godt, understreger han på Facebook.

Læs også

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

Efter planen skal opdragelsespanelet skal udkomme med et sæt anbefalinger og gode råd til forældre vedrørende børneopdragelse inden sommerferien. 

 

Nadia Shila taler ud om tiggeri med nyfødt datter: ‘Det er helt forkert’

 

Dagens Gossip