Krav fra partierne: Det skal åbnes som det næste

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Når der senere på ugen skal drøftes genåbning af Danmark, så vil flere partier have, at blandt andet restauranter og cafeer skal få lov til at åbne op igen.

I denne uge skal statsminister Mette Frederiksen mødes med partilederne for de forskellige folketingspartier til en snak om fase to af Danmarks genåbning.

Regeringen har ikke lagt skjul på, at de hellere vil være forsigtige og holde noget lukket i stedet for at åbne det, og risikere at Danmark bliver endnu hårdere ramt.

Læs også

Advarsel fra Skat: Det er ikke penge til dig

Når partierne i løbet af denne uge mødes, så er der dog flere partier, der ønsker, at Danmark åbner endnu mere op, og det er særligt restauranter og cafeer, som de vil have åbnet op for.

Hos B.T har de lavet en rundspørge hos flere ledere hos folketingspartierne, og de er meget enige.

“Vi skal have gang i økonomien ved at lade folk gå ud og bruge nogle penge. Sidst fik vi jo at vide, at vi på baggrund af beregningerne kunne åbne meget mere, men vi valgte ikke at gøre det, fordi der var et stykke papir med fra sundhedsmyndighederne, der sagde, at det burde vi ikke. Hvad siger de så nu?” lyder det fra De Konservatives partiformand Søren Pape Poulsen.

Hos Liberal Alliance er der heller ingen tvivl om, hvad de gerne ser, der kommer til at ske i forbindelse med den næste genåbningsfase.

Alex Vanopslagh fortæller til B.T, at både cafeer, restauranter, butikker, centre m.m. som kan efterleve kravene bør få lov til at åbne op. Derudover ønsker han også, at der snart kommer en melding om, hvorvidt danskerne kan holde bryllupper, konfirmationer og andre store festlige begivenheder på den anden side af sommerferien.

Hvad mener du, regeringen bør åbne op for i forbindelse med fase to af Danmarks genåbning?

Læs også

Kvinde dræbt i modbydelig ulykke

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip