Mette Frederiksen breaker: Ny styrelse skal fremtidssikre Danmark

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Netop nu afholder Mette Frederiksen pressemøde for Danmark, hvor hun har flere nyheder.

Tidligt tirsdag morgen meddelte statsminister Mette Frederiksen på Twitter, at hun klokken 10.00 ville indkalde til pressemøde i statsministeriet.

Læs også

Fantastisk nyt: Smittetrykket er faldet

Formålet med pressemødet var igen at informere om coronavirussen i Danmark, men denne gang havde Mette Frederiksen også flere nyheder. Nyhederne havde dog intet at gøre med de kommende genåbningsfaser af Danmark.

Til gengæld kunne Mette Frederiksen fortælle, at de etablerer en ny styrelse i justitsministeriet.

"Der bliver etableret en ny styrelse i justitsministeriet. Styrelsen skal sikre forsyninger og lagre af værnemidler, test og isolationsfaciliteter, så hvis en virus rammer os en anden gang, så kommer vi ikke til at stå i en situation, hvor Danmark mangler værnemidler og testkit," lyder det fra statsministeren på pressemødet.

Danmark skal teste mere

Foruden den nye styrelse så præsenterede Mette Frederiksen også en ny teststrategi. Det sker fordi, at Danmark skal teste endnu flere personer, så de hurtigst muligt ved, hvis smitten blusser op igen.

"Danmark er ret godt på vej. Fra at teste relativt få pr. gang, er vi nu et af de lande, der tester flest personer pr. indbygger. Vi har et behov for at blive endnu bedre, så hvis smitten blusser op igen, skal vi vide det i tide," lyder det fra Mette Frederiksen.

Resultatet vil forhåbentligt være, at Danmark kan få fundet og brudt smittekæderne uden, at hele samfundet igen skal lukkes ned.

Læs også

81-årig kvinde snydt af modbydeligt corona-trick

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip