Søren Pape om krænkelses-sang: Det er til at slå hovedet ind i væggen af

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest

Den danske Justitsminister Søren Pape Poulsen, er godt og vel træt af den krænkelseskultur, som er ved at brede sig i Danmark. Senest har han kommenteret på sangen "Den danske sang er en ung blond pige" som en forsker på CBS følte sig krænket over.

En af dagens absolut mest debatterede historier, omhandler en krænkelsessag på Handelshøjskolen i København.

Kristeligt Dagblad kunne tidligere på dagen berette om en underviser på CBS, der følte sig krænket over, at der på et møde blev sunget sangen ”Den danske sang er en ung blond pige”, som er skrevet af Kai Hoffmann og Carl Nielsen i 1924. Den kvindelig forsker der er brun, følte sig krænket og ikke-inkluderet, og det har efterfølgende medført en undskyldning fra Mads Mordhorst, der er viceinstitutleder på CBS.

Mens Mads Mordhorst ikke så et stort problem i, at kvinden følte sig krænket, så har resten af befolkningen givet udtryk for deres frustrationer på de sociale medier. I skrivende stund har der på de forskellige danske medier været over 70.000 reaktioner, hvor flertallet mener, at det er blevet alt for let at føle sig krænket i dag.

Den udlægning er Danmarks Justitsminister enig i, og i et interview med TV2 fortæller han, at han er godt og grundigt træt af den krænkelseskultur, der er ved at indfinde sig i Danmark.

”Man bliver så træt, af den der krænkelseskultur vi efterhånden har, hvor alting er forfærdeligt. Og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor nogen kan synes, at det skal beklages. Det er jo til at slå hovedet i væggen af,” lyder det fra Justitsministeren,

Jeg magter simpelthen ikke det pjat

Det er tydeligt at se frustrationen, der lyser ud af Søren Pape Poulsens øjne, og han har ligesom en stor del af befolkningen fået nok. Han får et opfølgende spørgsmål af TV2s udsendte, der siger:

Men er det ikke let for dig at sige, som en hvid mand?

”Jo, men hvad skal man synge? Hvad skal vi snart gøre? Den danske sang er en ung, mellem, gammel, ældre, blond, mørk, LGBTIQUHZ-person, der går og synger i et multikulturelt… Nu stopper det. Jeg magter simpelthen ikke det pjat. Det er noget pjat,” konstaterer Justitsministeren tørt.

Hvis du ikke har hørt sangen, som kvinden følte sig krænket over, så kan du se den lige her.

 

 

Læs også

Fik løn i 14 år uden at møde op på job - Telefon afslørede det hele

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip