Stor overraskelse: Mette Frederiksen gik på scenen og sang med Kandis

Skrevet af Nicolai Busekist

20/08/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Publikum fik sig noget af en overraskelse, da statsminister Mette Frederiksen pludselig gik på scenen med Kandis.

Mest læste i dag

I denne weekend bliver der afholdt Svendborgsund Dansktopfestival i Svendborg. Her er der en række store navne på plakaten, hvilket tæller Birthe Kjær, Johnny Reimar og ikke mindst Kandis.

Sidstnævnte gik på scenen fredag aften, hvor Johnny Hansen og resten af Kandis havde fået til ansvar at runde fredagens musikprogram. De var nemlig sidste navn på fredagens program, foruden en efterfest med DJ.

Og tilsyneladende mente Kandis, at det var på sin plads med en overraskelse til publikum. I hvert fald lykkedes det Johnny Hansen og co. at overtale statsminister Mette Frederiksen til at gå med på scenen.

I forbindelse med fremførelsen af Kim Larsens hitsang 'Tarzan Mama Mia', fik det kendte dansktop-band hjælp fra Mette Frederiksen.

Og tilsyneladende mente Mette Frederiksen ikke, at resten af Danmark skulle snydes. Senere på aftenen har hun nemlig selv delt en række videoer på de sociale medier, der viser hende både inden og under selve koncerten.

I den første video, som Mette Frederiksen har delt på de sociale medier, bliver hun instrueret i sangen af Johnny Hansen, så hun er klar til at imponere publikum, når hun går på scenen.

I næste video ser man statsministeren på scenen med Kandis, hvor den kendte Kim Larsen-sang bliver fremført. Videoen er filmet fra et sted blandt publikum, hvorfor det tydeligt kan høres, at publikum synger med sammen med Mette Frederiksen.

På det sociale medie Instagram skriver hun desuden, at hun syntes, at det var 'rørende' at opleve, at der blandt danskerne er en stor kærlighed til Dansktoppen.

"Fantastisk glæde og fest i Svendborg. Rørende at mærke den store kærlighed til Dansktoppen. Folkefest og tekster, der betyder meget for mange mennesker," skriver hun.

Ydermere lægger hun heller ikke skjul på, at det ikke var helt planlagt, at hun pludselig skulle stå på scenen med Kandis.

"For mig en aften, der tog en uventet drejning. Tak til Kandis for en uforglemmelig aften," lyder det fra Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen er i disse dage på turné rundt i landet. Hun har dog benægtet, at der er tale om en tyvstart på valgkampen til et kommende folketingsvalg.