Tidligere minister i valg-bommert

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Forretningsmand Tommy Ahlers, der var uddannelses- og forskningsminister i Lars Løkke Rasmussens regering, har begået en valg-bommert.

Den 1. juni er der folkeafstemning i Danmark. Her skal mere end fire millioner danskere til stemmeurnerne, hvor de skal stemme om, hvorvidt man skal afskaffe Danmarks forsvarsforbehold i EU.

Læs også

'Løve' nærmer sig status som milliardær

En af dem, der allerede har været forbi et af valgstederne, for at afgive sin stemme, er den danske forretningsmand Tommy Ahlers.

Han har også en fortid som både minister og medlem af Folketinget. I perioden fra 2018 til 2019 var han nemlig uddannelses- og forskningsminister i Regeringen Lars Løkke Rasmussen III, mens han mellem 2019 og 2021 var medlem af Folketinget for Venstre.

Derfor skulle man også tro, at han er blandt de personer, der er ganske bevidst om, at det ikke er tilladt at dele billeder af sin stemmeseddel på de sociale medier.

På trods af dette, har den tidligere politiker valgt at dele et billede af, at han sætter kryds i feltet 'Ja' på stemmesedlen. Billedet har han delt på det sociale medie Instagram.

Her er der også flere af hans følgere, der har været hurtig til at påpege, at det ikke er tilladt at dele billeder af din stemmeseddel.

"Ups! Man må desværre ikke offentliggøre billeder af sin stemmeseddel," er der én, der skriver, mens en anden tilføjer: "Husk at det er ulovligt at tage billeder af stemmesedler."

Foto: Instagram

Tommy Ahlers ikke længere aktiv politiker og han er derfor heller ikke længere en del af Folketinget.

Den 3. august 2021 meldte han nemlig ud, at han ville stoppe i politik, fordi han ønskede at genoptage sin karriere som iværksætter og forretningsmand.

Læs også

Disse borgere kan se frem til en belønning på 3.500 kroner

Her brugte han som begrundelse, at han havde et ønske om at arbejde aktivt som iværksætter med den grønne omstilling. Hertil sagde han også, at han mente, at livet Christiansborg handlede for meget om det politiske spil og for lidt om visioner.

 

Dagens Gossip