Oversigt: Politirapport

Klog ung kvinde stoppede indbrudstyve

Da en ung kvinde var ude at gå tur, opdagede hun noget mærkeligt ved et hus, hvor det var helt mørkt.

Pædofile Tommy vandrede 565 km for at dyrke sex med 14-årig pige: Gik direkte i en fælde

565 kilometer skulle Tommy drage af sted, for at møde den 14-årige pige, som han havde i sinde at dyrke sex med. Problemet var bare, at den 14-årige ikke var den, som Tommy havde regnet med.

Mand fik smadret kæben - Politi nægter at oplyse signalement

Det lykkedes en 25-årig mand at flygte efter, at han var blevet voldeligt overfaldet af en gruppe på 10-15 drenge, men politiet har ikke ønsket at udtale sig om gerningsmændenes signalement.

71-årig kørte mand ihjel og flygtede fra stedet: Troede det var et rådyr

Tidligere på måneden var en 22-årig mand i værnepligt involveret i et frygteligt færdselsuheld, der tog livet af ham. Vedkommende der påkørte den unge mand, flygtede fra stedet, men nu mener politiet, at de har fundet manden.

Se video: To døde efter Hard Rock Hotel styrter sammen

To døde og 18 sårede efter bygningskollaps i New Orleans. Myndighederne kan ikke forklare, hvorfor bygningen faldt sammen.

Forfærdelig sag: 17-årig pige og 50-årig mand dømt for voldtægt

Der er nu fældet dom i en forfærdelig voldtægssag, hvor en blot 14-årige pige blev voldtaget af en henholdsvis 17-årig pige og en 50-årig mand.

Mystisk forsvinden af tre børn: Sådan fandt politiet dem

Det var meget mystisk, da tre små børn i går forsvandt fra en skole i Randers. Samtlige medier efterlyste de små børn, mens politiet hurtigt var ude at lede med hunde. Heldigvis var børnene i god behold, og politiet løfter nu sløret for, hvordan de fandt dem.

Av: Politiet sigter enormt antal bilister i razzia

I sidste uge holdt politiet et ekstra øje med personer, der kørte for hurtigt på de danske veje. Desværre blev de slemt overraskede, da de langede alt for mange sigtelser ud.

Fanget i Danmark: Mand har været på flugt i 23 år fra FBI

I 23 år har FBI været på jagt efter den nu 55-årige Mark Anthony Smith, som stod bag grove voldtægter i USA. Nu er han blevet fanget, og det er på dansk grund.

Tragisk dødsulykke i København med bus og lastbil

En tragisk ulykke fandt i dag sted ved Lille Triangel i Købenavn, da en mand mistede livet i forbindelse med et færdselsuheld.

Lusket lærer fra Slagelse: Inviterede elever på øl og puttede hash i deres pandekager

En skolelærer fra Slagelse Gymnasium er blevet fyret, efter at han tilbød elever øl og hash. Da eleverne sagde nej, valgte han at give dem pandekager..... Med hash.

Ad 728x90