Afsløring: Mænd med disse navne er vilde med analsex

Det er ikke for alle, men der findes mænd, der er helt pjattet med analsex og som i den grad har brug for lidt ‘smørelse’ til at få den helt ind.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Det er bestemt ikke for alle, og mange kvinder bider sig nok i underlæben, hvis kæresten eller ægtemanden foreslår det. 

Analsex deler vandene, og mens nogle mænd og kvinder ikke kan få nok af sport i 2’eren, så vil ligeså mange løbe skrigende bort, hvis ens livs kærlighed kom hjem med en liter glidecreme. 

Ikke desto mindre er nogle mænd mere vilde (eller heldigere!) end andre, når det kommer til lidt ringridning i det brune kærlighedshul. 

Læs også

5 gode grunde til at finde en fræk sommerflirt

Derfor har vi i samarbejde med shytobuy.dk fundet navnene på de 10 mænd, der siden 1. januar i år og frem til nu har  købt mest assistance i form af glidecreme til at få den enøjede hævner indenfor i varmen: 

1. Lars 
2. Rene 
3. Steen 
4. Mikkel 
5. Nikolai 
6. John 
7. Michael 
8. Jonas 
9. Claus 
10. Peter

Det skal selvfølgelig også siges, at glidecreme jo ikke kun bruges til analsex, men når det er mænd, der køber det, så tør vi godt at satse på, at du godt kan være jaloux på din kammerat Lars i omklædningsrummet næste gang. 

Foto: Shutterstock

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud- og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Læs også

Nikita Klæstrup viser sin bare røv frem: Se det frække foto

Trænger du selv til lidt smørelse til dolken, så kan du købe udvalgte glidecremer lige her.

6 uhyrligt hotte stillinger til oralsex, som du mangler at prøve 

 

Dagens Gossip