Hold din næste begivenhed i et stort festtelt

Foto: Pexels

Når der skal holdes fest, er der mange faktorer, som skal overvejes på forhånd; hvor mange skal inviteres? Hvad skal gæsterne spise og drikke? Hvor skal festen holdes henne? Det kan være svært at finde en god lokation til sin fest, men med et telt er mulighederne mange! Du kan overveje teltudlejning fra Hjortshøj Party Service til din næste fest - så kan du holde festen i din egen baghave uden bekymring for, om der er plads til alle gæsterne.

Hvor meget koster det at leje et telt?

Prisen for at leje et telt hos Hjortshøj Party Service afhænger selvfølgelig af størrelsen på teltet. Skal du holde en mindre fest på omkring 30-35 personer, kan du nøjes med at betale omkring 2-3000 kr. for at låne et telt. Du kan dog også finde telte helt op til 575 personer hos Hjortshøj Party Service, som naturligvis er markant dyrere.

Fordele ved at leje et telt

Fordelene ved at leje et telt er mange. Det første og mest åbenlyse er, at det giver dig mulighed for at holde en fest udenfor, hvilket kan give en helt anden stemning end indendørs. Derudover er det også typisk billigere end at leje et lokale i f.eks. et forsamlingshus, hvor der kan være en masse begrænsninger. Desuden kan du selv bestemme størrelsen på dit telt, så du har plads til alle dine gæster - uanset om der er tale om en lille familiefest, konfirmation, studenterfest eller en stor begivenhed med hundredvis af mennesker. Med et telt slipper du desuden for at bekymre dig om din egen bolig undervejs i festlighederne. Det er endda muligt at leje et festtelt med underlag og varme, så gæsterne kan danse i høje hæle i en komfortabel temperatur. Det forlænger sæsonen for, hvornår du kan holde festen i et lejet telt.

Sådan pynter du festteltet op

Et festtelt kan pyntes op på mange måder, så festen bliver både hyggelig og uforglemmelig. 

Her er lidt inspiration til, hvordan du kan forvandle et almindeligt festtelt til et magisk og indbydende sted for dine gæster.

  • Belysning er afgørende for at skabe den rette stemning i dit festtelt. Kombiner forskellige farver og lyskilder som LED lys, lanterner og lyskæder for at opnå en hyggelig stemning
  • Blomster og planter kan skabe et naturligt og indbydende miljø i festteltet. Suppler evt. med andre naturlige materialer som sten og træ. Hæng blomsterdekorationer fra loftet, eller anbring buketter og potteplanter på bordene for at skabe en hyggelig atmosfære.
  • Pynt op med stof i forskellige farver og teksturer for at skabe en elegant og luksuriøs følelse i dit festtelt. Hæng stoffet fra loftet eller brug det til at dække væggene og skabe en hyggelig indramning af festområdet
  • Borddækning og service: En flot borddækning med matchende service, glas og bestik er med til at skabe en elegant og indbydende atmosfære i festteltet. Brug flotte duge, servietter og bordløbere i samme farver og stil som teltets øvrige pynt
  • Tilføj personlige detaljer som billeder, små gaver og navnekort for at give dine gæster en særlig oplevelse og skabe en mindeværdig fest

Hvis du skal til at holde fest, kan du overveje at leje et telt til at holde festen i. Hos Hjortshøj Party Service finder du et stort udvalg af feste til forskellige begivenheder i mange størrelser, så du kan holde fest for alt fra 30-575 personer. Med et festtelt får du muligheden for at holde en hyggelig semi-udendørsfest, som giver en helt særlig stemning.

 

Dagens Gossip