Man kan sagtens være en god forælder og samtidig dyrke sin passion for fodbold

Foto : Pexels

Noget, som mange nok oplever, når de bliver forældre, er, at de bliver nødt til at lægge rigtig mange af deres egne behov og interesser på hylden, fordi det hele jo netop drejer sig om den nye baby. Men efter lidt tid så kan det faktisk være værd at undersøge, om man ikke godt kan kombinere sine interesser og passioner med at være forældre. Så her skal det handle om at interessere sig meget for fodbold og stadig være en god forælder.

Den nemme løsning: Følg kampene derhjemme

På nogen måder hænger det at være forældre, særligt hvis man stadig er på barsel, rigtig fint sammen med at gå meget op i fodbold, da man jo typisk har en masse tid derhjemme. Meget af tiden går selvfølgelig med at fokusere på babyen, men man kan jo prøve at kombinere det med også at få set nogle fodboldkampe i fjernsynet, hvis det er en del af ens interesse for fodbold.

At tage på stadion er stadig en mulighed

Hvis man også ser de ægte oplevelser på stadion som en del af ens passion for fodbold, så er det faktisk noget, der godt kan være realistisk, selvom man har baby med. Det er nemlig muligt at få de bedste oplevelser med din baby ved fodboldkamp! Her er det dog vigtigt, at man tænker sig ekstra godt om i forhold til at pakke alt det nødvendige udstyr, så man ikke behøver at tage hjem fra kampen før tid - og rigtig vigtigt er det med en form for høreværn til babyen, da det nemt kan blive meget højlydt til sådan en fodboldkamp.

Du spiller måske selv?

Det kan også være, at man selv er helt vild med at spille fodbold og måske har frygtet, at det er noget, man må lægge på hylden, så snart man får børn. Sådan bliver det måske også nødt til at være i den første periode med den nyfødte, men efter lidt tid så kan man også se, om det ikke nok skal kunne lade sig gøre at have baby med, når man spiller kamp eller træner. Det kræver selvfølgelig, at man har en partner, der er villig til at tage med, og som igen har pakket pusletasken til perfektion, så der ikke er nogen grund til at tage hjem før tid. Men så skulle der heller ikke være noget problem i det!

.

Dagens Gossip