Spis brunch i Odense - du vil ikke blive skuffet

Foto: Annoncør

Hører du til de morgenfriske, som gerne vil tage hul på dagen med et lækkert og velsmagende måltid. Eller er du typen der er lidt lang tid om at komme op i gear, og derfor gerne hænger over morgenmaden til langt ud på formiddagen og den tidlige eftermiddag? Så vil du i begge tilfælde kunne finde netop det måltid du søger på portalen brunchodense.dk.

Her finder du en let og overskuelig oversigt over samtlige restauranter som serverer morgenmad og brunch i Odense. Du vil kunne læse om de enkelte etablissementer, og hvad de hver især har på deres respektive menukort. Og så bliver det nemt at finde dagens første måltid når du befinder dig i den centrale del af Fyn.

Hvilken restaurant eller cafe skal jeg vælge til morgenmad eller brunch i Odense?

Når du er på udkig efter et tidligt måltid, bør du først gøre dig klart hvad du egentlig leder efter. Hører du til gruppen af småt tærende mennesker, vil du sandsynligvis ikke kunne sætte en fuldfed brunchplatte til livs helt fra morgenstunden. I

så tilfælde bør du kigge efter et spisested som serverer morgenanretninger – eller morgentallerkener, om man vil. En sådan udgør et noget lettere måltid end en brunch, og er samtidig særdeles velegnet som et let måltid til at starte dagen på.

Typisk vil en morgenanretning eller morenkomplet bestå af en tallerken med brød eller en bolle, hertil smør, ost og marmelade eller kompot, flankeret af en skål eller et glas yogurt med drys og måske endda et eller to blødkogte æg. Hvis du vælger at supplere med et glas friskpresset juice og en kop nybrygget kaffe, er du godt på vej til en god start på dagen.

Vælg en brunchbuffet – når du er grovsulten

Skal der være lidt mere gods i dagens første måltid, kan du med stor fordel vælge en café eller en restaurant som kan disse op med en velforsynet brunchbuffet. Her vil du for et beskedent beløb kunne få stillet den helt store sult, og samtidig gå på opdagelse i et væld af forskellige retter.

Med en brunchbuffet kan du spise så meget du orker, og hænge ud på caféen eller i restauranten så længe du lyster. Derfor er brunchbuffet’en et populært valg blandt børnefamilier, som ønsker at hygge længe over maden. Og dertil kommer, at der til en brunchbuffet som regel hører drikkevarer så som te, kaffe, mælk og juice ad libitum.

 

Dagens Gossip