21-årig fodboldspiller død efter hjertestop på banen

Foto: Instagram

En blot 21-årig fodboldspiller er gået bort efter, at han fik et hjertestop midt på banen.

Fodboldverdenen er blevet ramt af endnu en tragedie, da endnu et ungt fodboldtalent har mistet livet efter et hjertestop.

Det britiske medie Daily Mail beretter i dag om, at den 21-årige Alexandros Lampis, der  tørner ud for Ilioupoli, der til dagligt spiller i den 3. bedste græske fodboldrække.

Læs også

Ny supermarkedskæde vil indtage Danmark: Problemer med navnet

Blot fem minutter inde i kampen af onsdagens opgør skete tragedien, da Alexandros Lampis faldt om på banen med et hjertestop.

Et lignende hjertestop så vi danske Christian Eriksen få under EM-slutrunden i 2021, men den helt store forskel var, at Christian Eriksen fik hjælp med det samme.

Det var desværre ikke tilfældet for Alexandros Lampis, da der ikke var en defibrillator på stadionet, og ambulancen der blev tilkaldt tog hele 20 minutter om at ankomme.

Dette tiltrods for, at kampen blev spillet i den sydøstlige del af hovedstaden Athen.

Christian Eriksen og Alexandros Lampis er ikke de eneste

Siden Christian Eriksen faldt om under slutrunden der blandt andet blev afholdt i Parken, har der været stor opmærksomhed rettet mod fodboldspillere, der rammes pludseligt af hjertestop eller andre hjerteproblemer.

Daily Mail har lavet en lille oversigt og nogle af de andre fodboldspillere, der har haft problemer med hjertet siden Christian Eriksen faldt om.

28-årige Charlie Wyke fra Wigan kollapsede under træning, mens 30-årige John Fleck fra Reading gjorde det samme.

25-årige Adama Traore kollapsede i en Champions League kamp for Sheriff Tiraspol mod Real Madrid.

Den 28-årige islandske midtbanespiller EMil Palsson skulle genoplives efter, at han fik et hjerteanfald midt på banen.

Også stjernespilleren Sergio Aguero, der netop var skiftet fra Manchester City til FC Barcelona, måtte stoppe karrieren på grund af hjerteproblemer.

Læs også

Simon Cowell sætter ord på efter dramatisk ulykke

 

 

Dagens Gossip