Derfor spilles Danmark - Egypten allerede 17.30

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kampstart mellem Danmark - Egypten i kvartfinalen ved håndbold VM er tre timer tidligere end de foregående kampe, Danmark har spillet ved slutrunden.

Selvom det ikke har været muligt at samles i store flokke og se håndboldlandsholdet ved dette VM i Egypten, så har der alligevel været mange tv-seere til Danmarks kampe.

Læs også

Amalie taler ud om forhold: Han er ikke ude af billedet

Hver gang Danmarks kampe har fundet sted, har mere end 1.5 millioner fulgt med på tv-skærme og streamingtjenester rundt omkring i landet, og det viser hvor populært vores håndboldlandshold er herhjemme.

I aften spilles der kvartfinale mod værtsnationen Egypten, og her vil der muligvis være færre tv-seere trods vigtigheden af kampen. Årsagen skal findes i tidspunktet kampen starter, nemlig klokken 17.30.

Normalt har Danmark afviklet sine kampe ved dette håndbold EM klokken 20.30, men fordi Danmark møder værtsnationen hvor tidszonen er en anden end herhjemme, er de nødt til at tage højde for dette.

Dette er altså årsagen til, at Danmark skal spille tre timer tidligere end normalt.

Hos TV2 havde de gerne set, at man havde holdt fast i 20.30 som de foregående kampe, men de har også forståelse for Egypternes situation. Det fortæller sportschef hos TV 2 Sporten, Frederik Lauesen til Ekstra Bladet.

Der er således kampstart på TV2 klokken 17.30 mellem Danmark og Egypten i kvartfinalen ved håndbold VM i Egypten.

Læs også

Janni Pedersen siger farvel

 

 

Dagens Gossip