Fodboldstjerne overfaldt sin kæreste og betalte sig fra konsekvenserne

Foto: Shutterstock

En kendt fodboldspiller overfaldt sin kæreste, hvorefter han betalte sig fra konsekvenserne.

En Premier League-fodboldspiller blev anholdt for et overfald på sin kæreste, efter hun tilkaldte politiet. Det endte dog aldrig med at blive en sag.

Læs også

Rema 1000-ansatte gjorde chokerende syn, da de mødte ind

Spilleren, der var udset til at spille på landsholdet, blev anholdt i sit eget hjem, hvor flere politibetjente dukkede op. Det skriver The Sun.

Det siges også, at han har sendt hende truende beskeder sent om aftenen.

Spilleren hyrede advokater, der indgik en aftale med kvinden om et forlig, hvorfor sagen aldrig nåede for retten. Ifølge The Sun accepterede hun en betaling på et femcifret beløb i pund.

Afsløringen kommer i kølvandet på, at Manchester United-stjernen Mason Greenwood blev anholdt under mistanke for voldtægt, overfald og drabstrusler.

"Det er ret foruroligende. Især efter påstandene mod Greenwood," sagde en kilde til The Sun.

"I dette tilfælde brugte fodboldspilleren sine penge til at få advokater til at ordne det for ham og holde det ude af offentlighedens søgelys."

"Han nåede frem til et forlig, og det har reelt gjort den pågældende pige tavs og har stoppet retssagen."

"Hendes anklager var dog meget alvorlige og omfattede mindst én anklage om vold i hjemmet."

Politiet har bekræftet, at sagen blev anmeldt, og at de blev tilkaldt til stedet. De har dog også forklaret, at spilleren ikke har mødt yderligere konsekvenser, da de to parter indgik et forlig.

Stjernen, som af juridiske årsager ikke kan navngives, blev anholdt i 2019 og er ikke længere i et forhold med den kvinde, der fremsatte de alvorlige anklager mod ham.

Teresa Parker, fra Women's Aid og grundlægger af Football United Against Domestic Violence-kampagnen, mener, at spillernes penge bliver brugt til at feje misbrug og overfald ind under gulvtæppet.

"Denne sag viser, hvordan den betydelige mængde magt og penge inden for fodbold kan betyde, at beskyldninger om vold i hjemmet - eller andre former for vold mod kvinder fra spillere - ses som problemer, der skal håndteres," sagde hun.

"Som i dette tilfælde er det, der kan ske, at der bliver gjort alt for at få det, der ses som et problem, til at forsvinde."

"Alle fodboldklubber og organisationer skal have politikker om vold og misbrug i hjemmet for at sikre, at de ikke gør dem i stand til at forvolde skade på deres partnere."

Læs også

Han var prinsesse Dianas elsker: Du gætter aldrig, hvad han laver i dag

Mason Greenwood, som ikke er spilleren omtalt i denne artikel, er fortsat suspenderet af Manchester United, efter hans påståede offer delte foruroligende videoer og billeder.

 

Dagens Gossip