Holger Rune trækker sig

Foto: Shutterstock.com

Den 19-årige tennisstjerne har måtte trække sig fra turnering, da han har skavanker efter et fald i januar.

19-årige Holger Rune har gjort kometkarriere som tennisspiller. Desværre er Rune lige nu ramt af uheld, hvilket torsdag fik konsekvenser.

Her spillede Holger Rune en kamp i ATP 500-turneringen ABN Amro Open i hollandske Rotterdam.

Læs også

Dansk burgerkæde lukker ned

Her skulle han spille mod Gijs Brouwer, der er nummer 160 på verdensranglisten.

Ved stillingen 4-6, 0-4 fik Rune behandling for et problem med sit højre håndled og forsøgte at spille videre, men efter et parti gav han fortabt op og måtte trække sig.

Holger har haft ondt i håndleddet efter et fald under Australian Open tilbage i januar.

- Jeg har spillet igennem lidt smerte, men i dag gjorde det mere og mere ondt, som kampen skred frem, og til sidst gjorde det for ondt til at fortsætte, siger Holger Rune til TV 2 Sport.

Forud var gået en frustrerende kamp for den unge dansker.

Holger tabte otte partier i træk, inden han fik behandling for sin skade og efterfølgende ikke kunne slå ordentligt igennem.

Om Holger kommer på banen i næste uge, vides endnu ikke. 

Kenneth Carlsen er selv tidligere tennisspiller og ekspert på TV 2 Sport. Han er spændt på at se, hvad Rune-lejren beslutter sig for at gøre.

- Man skal passe på, at Rune ikke får overbelastningsskader, hvor man lige pludselig er væk i længere tid. Og det er det, Rune-lejren skal vurdere nu her. Hvad er det for en type skade? Er det en skade, hvor han kommer sig hurtigt, eller er det en skade, hvor han skal trække sig fra en turnering eller to? Så det bliver spændende at se, hvor hurtigt han er klar igen.

Læs også

Sussi kommer med hjerteskærende opdatering

 

Dagens Gossip