Kasper Hjulmand: Sådan kommer Eriksen til at se kampen

Foto: Shutterstock

På dagens pressemøde var Christian Eriksen igen et omdrejningspunkt.

Efter Kasper Hjulmand forleden fortalte, at Christian Eriksen så de sidste 10 minutter af Danmarks kamp mod Finland til trods for, at han netop var bragt tilbage til livet efter et hjertestop, kan der vist ikke herske nogen tvivl om, at Christian Eriksen skal se kampen mod Belgien i morgen.

På dagens pressemøde fortalte landstræner Kasper Hjulmand nærmere om dette, hvor han fortalte, hvordan Christian Eriksen helt sikkert kommer til at se kampen i morgen.

Læs også

Mette Frederiksen indkalder nu til pressemøde

“Hospitalet er lige ved siden af, og Christian kan se Parken derfra. Det er en speciel situation for Christian. Jeg er sikker på, han vil se kampen i sin trøje.” lyder det fra landstræneren på dagens pressemøde.

Mens Christian Eriksen sidder i hospitalssengen og ser kampen, kan han være helt sikker på, at hans holdkammerater vil have ham i tankerne.

De kommer nemlig til at spille kampen mod Belgien for Christian Eriksen.

“Vi er klar til at give den én over nakken i morgen. Vi tænker selvfølgelig stadig på Christian. Vi vil spille for Christian, men også for vores identitet, dem vi er og hele Danmark,” lyder det fra Kasper Hjulmand.

Danmark får i morgen besøg af Belgien i en afsindigt vigtig kamp ved denne EM-slutrunde. Et eller tre point vil betyde alverden i Danmarks jagt på videre avancement fra gruppespillet.

Kampen mod Belgien spilles torsdag den 17. juni klokken 18:00.

Under kampen mellem Danmark og Belgien har de danske roligans forberedt en hyldest til Christian Eriksen. Du kan læse mere om, hvad den går ud på herunder:

Læs også

Kæmpe hyldest til Christian Eriksen på torsdag: Sådan kommer det til at foregå