Helt særlig Kasper Schmeichel-anekdote ser dagens lys: En tur i 7-Eleven ændrede hans liv for evigt

Skrevet af Nicolai Haugsted

8 uger siden

|

24/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Landsholdsmålmanden giver et indblik i en helt særlig dag i hans liv.

Dagens topnyheder

Når Kasper Schmeichel, den formidable målmand for det danske landshold, ikke vogter målet, finder han sig i hjertets midte – en position han har besat siden en skæbnesvanger dag i sin ungdom.

Mødet med hans hustru, Stine, har en fortælling værdig til fodboldromantikkens annaler, startende i den mest uventede af alle rammer: en 7-Eleven.

"Jeg mødte Kasper, da han var 17 år. Vi mødte hinanden i 7-Eleven ved Nørreport Station. Det var den dag, jeg blev student, og jeg skulle fejre det. Vi faldt i snak, mens vi købte proviant. Bagefter tog vi samme sted hen og snakkede hele aftenen. Til slut slukkede de lyset på klubben, men vi sad bare i vores egen lille boble. Vi gik en lang tur hjem langs søerne og videre hjem til Kasper. Det var rent fyrværkeri," deler Stine i et dybdegående interview med Alt for damerne.

Stine, der ikke kun spiller rollen som fodboldkone, men også har etableret sin egen karriere som jordemoder, udgør sammen med Kasper et dynamisk duo. Deres familie, bestående af tre børn født over et spænd på elleve år, vidner om et stabilt og kærligt hjem.

"Kasper er en fantastisk far, der har helt styr på hjemmefronten, men jeg er familiens faste holdepunkt. Det er mig, der har overblikket, det er mig, der sørger for, at børnene får gymnastiktøjet med i skole, og det er mig, der skal være fleksibel i min hverdag og i mit arbejdsliv. Men det har jeg også fuld forståelse for, fordi han er i den profession, han er i," forklarer Stine.

Denne historie finder sin aktuelle relevans, da Schmeichel kunne fejre sin 100. kamp for det danske landshold i lørdagens kamp mod Schweiz, der endte uafgjort.