Se de vanvittige billeder: Jonas Vingegaard og familien har truffet stor beslutning

Skrevet af Nicolai Haugsted

4 uger siden

|

18/04/2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Få et indblik i Vingegaard-familiens fremtid.

Dagens topnyheder

Den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard har for nylig opgraderet sin boligsituation til et spektakulært nyt niveau.

Sammen med konen Trine har Vingegaard købt en enorm villa beliggende på en 16 hektar stor grund tæt ved Salling Sund, kun et stenkast fra Glyngøre, hvor familien tidligere boede.

Det skriver B.T.

Dette arkitektoniske vidunder, som var udbudt til salg for 15 millioner kroner, byder på generøse 442 kvadratmeter boligflade. Ejendommen er udstyret med luksuriøse faciliteter, herunder fem soveværelser, et stort køkken-alrum og et indendørs wellness-område, der praler af en swimmingpool med modstrømsanlæg og udsigt over sundet.

For dem der værdsætter en god årgang, skuffer villaen ikke med sin store, temperaturkontrollerede vinkælder.

Unikt nok har kælderen udsigt til swimmingpoolen, så man kan få et glimt af vandaktiviteterne, mens man nyder samlingen af dyre vine.

Den vidtstrakte grund er ikke kun perfekt for familieliv, men også for hesteentusiaster. Ejendommen inkluderer staldbygninger og en ridebane, der lever op til internationale konkurrencestandarder.

Salget af dette enestående hjem blev varetaget af ejendomsmæglerfirmaet &Living, der er kendt for at håndtere ejendomme i den høje ende af markedet.

Vingegaards nye hjem tilbyder ikke kun en luksuriøs bolig for familien, men også perfekte rammer for en verdensklasseatlet til afslapning og træning.

Se billeder af Vingegaard-familiens nye boligsituation her:

Foto: &Living

Foto: &Living

Foto: &Living

Foto: &Living

Foto: &Living

Foto: &Living

Foto: &Living

Foto: &Living