Se videoen: Angriber sin rival på tilskuerpladserne

Skrevet af Henrik R

22 uger siden

|

17/12/2023
Foto: Viaplay
Foto: Viaplay
Det gik vildt for sig under UFC 296 natten til søndag dansk tid.

Dagens topnyheder

Der er stadigvæk en måned til titelkampen mellem Sean Strickland og Dricus Du Plessis, men de to kamphaner valgte allerede at kickstarte deres kamp på tilskuerpladserne under UFC 296, der fandt sted natten til søndag dansk tid.

UFC 297 er kun en måned væk, men UFC-fans fik allerede en forsmag på, hvad der kommer til at være i vente.

I en konfrontation, der uden tvivl vil øge interessen for januars UFC 297, sprang Sean Strickland op fra en stol for at angribe Du Plessis, som hurtigt slog tilbage. Sikkerhedsvagterne skilte de to mænd ad, men der blev uddelt flere slag, før de fik stoppet slagsmålet.

Hændelsen fandt sted umiddelbart efter kampen mellem Paddy Pimblett og Tony Ferguson. Kameraet fangede Sean Strickland stående to rækker foran Dricus Du Plessis, hvor han lod som om, at han affyrede en fiktiv pistol mod sin rival. Det fik Dricus Du Plessis til at svare igen, og ikke mange sekunder efter startede slagsmålet.

Det er ikke uset, at rivaler langer ud efter hinanden i UFC, men det er sjældent set, at de går til angreb på hinanden på tilskuerpladserne.

På et efterfølgende pressemøde valgte præsidenten for UFC, Dana White, at påtage sig alt ansvaret. Det var nemlig ham, der havde valgt at placere de to rivaler så tæt på hinanden. "Hvor dum var jeg lige," lød det fra en grinende Dana White, og det har fået flere til at spekulere i, at det var ganske bevidst for at skabe omtale til næste UFC-brag.

Du kan se hændelsen herunder